Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Temayül ve gerçekler

Temayül ve gerçekler

Temayül ve gerçekler

AK Parti de sancılar yavaş yavaş gideriliyor. İlk sancı Temayül oylaması ile giderilmeye çalışıldı. Partililerin deyimi ile teşkilatların gazı alındı.

Bana soracak olursanız gaz, maz alınmadı. Teşkilatlar daha da şişirildi. Teşkilatlar ile aday adayları arasında ki uçurum daha da artacak gaz daha çok şişirecek gibi görünüyor. Çünkü  mevcut belediye başkanları kendilerinin rakipsiz olarak yeniden başkan olma istekleri, yaptığımız hizmetler ortada neden yarıştırılıyoruz mantalitesine karşılık.

Yeni aday adayı olan isimlerin çoğunluğu ise mevcut yöneticiler halk ve teşkilatlarla araları bozuk olan hizmetleri olsa bile ilişkilerinde problem olan isimler değiştirilmeli mantığında yola çıktılar.

Şimdi sen az aldın ben çok aldım düşüncesi. Bunun yanında senin adamın benim adamım muhabbeti alıp başını gidecek. Hele ki bu temayül sonuçları gizlenir veya sonucu geç açıklanırsa siz o zaman görün gümbürtüyü.

Her neyse temayülde kiminin yüzü güldü kimisinin asıldı. Gülenler kendilerine teveccühün daha fazla olduğunu dile getirdiği için gülerken, beklediklerini bulamayanlar ise suratlarından düşen bin parça oldu.

Çarşamba'ya gelecek olursak: Çarşamba' da işler bana göre karma karışık. Mevcut Başkan Hüseyin Dündar yeniden aday adaylığını yaptığı duyumları akabinde Köse'nin hala sessiz bekleyişi herkesi merakla beklemesine neden olurken, temayülden çok anketler ve halkın kendi kararının Genel Merkezi nasıl yönlendireceği merak konusu oluyor.

Birilerinin deyimi ile DEĞİŞİM YENİDEN BAŞLIYOR mu ?

Gelişmeleri ise daha detaylı önümüzde ki günler de sizlerle paylaşacağız...

Bekleyip göreceğiz.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi