TEMA VAKFINDAN GÜLÖREN’DE ÇEVRE SEMİNERİ

TEMA VAKFINDAN GÜLÖREN’DE ÇEVRE SEMİNERİ
Çarşamba İlçesi Gülören Köyü Gülören Osman Yeniay YİBO’nun Avrupa Birliği Hibe Projesi kapsamında bölgede yaşayan insanlara yönelik bilinçlendirme seminerleri verilmeye devam ediliyor

Tema Vakfı Samsun Şubesinden Ömer Faruk Sönmez’in verdiği seminere Gülören Osman Yeniay YİBO öğrencileri ve Gülören, Aşağı Musalla, Karakaya, Bezirgan, Konukluk ve Köroğlu köylerinden vatandaşlar katıldı. Gülören Osman Yeniay YİBO’nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen seminere ilk önce öğrenciler katıldı. Semineri sunan Ö.Faruk Sönmez hazırladığı sunum ile beraber öğrencilere detaylı bir şekilde çevreye verdiğimiz zararları anlattı. Çeşitli örneklemelerde bulunan Sönmez daha sonra Temel Çevre Bilinci yaratabilmek için bizlere ne görevler düştüğünü ve neler yapmamız gerektiğini belirtti. Aynı semineri daha sonra velilere veren sönmez “Çevremizi temiz tutmak ve korumak bizlerin elinde olan bir şeydir. Belki bizler şanslıyız ama gelecek kuşak çocuklarımızı daha temiz, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevreye duyarlı olalım” mesajını iletti.

tema-resim-(custom).jpg
Proje koordinatörü Mustafa Albayrak Gülören Köyüne kadar gelip öğrenci ve velilerimize bu semineri veren başta Tema Vakfı Samsun Şubesinden Ömer Faruk Sönmez’e ve bu seminerin gerçekleştirilmesinde emeklerinden dolayı proje ortağı Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Samsun Şubesi üyelerine teşekkürlerini ederek “ Bu proje sayesinde yaşadığımız bölge eğitim anlamında çok yol kat etti. Artık velilerimiz öğrencilerini okutmak için çok hevesli duruma geldiler. Daha sağlıklı gelecek eğitimin yüksek seviyede olduğu bir gelecekte saklıdır. Bunun için çalışmalarımıza bütün hızıyla devam ediyoruz” dedi.  Çeşitli ikramlar ve fotoğraf çekiminin ardından seminer sona erdirildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber