Telat Aktaş bu defa Ayvacık' ta Müdür

Telat Aktaş bu defa Ayvacık ta Müdür
İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Ayvacık ilçesine Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü olarak atanarak görevine başladı.

20 Mayıs 2014 tarihinde Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılarak  İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bu defa da Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü olarak atanan Telat Aktaş, İnebolu' da ki mesai arkadaşlarına veda etti. Son olarak İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Ayvacık İlçesin de hizmete açılan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanan Telat Aktaş, görevine başladı. İnebolu' da görev yaptığı mesai arkadaşlarına sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir kere daha veda ederek teşekkürlerini ileten Telat Aktaş,yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi.

Aktaş, "Değerli Çalışma Arkadaşlarım ve İnebolu İlçe Milli Eğitim Camiasının Saygı Değer Mensupları; Her başlangıcın bir bitişi olduğu gibi görevlerin de bir sonu vardır. Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakarak huzurlu ve mutlu bir şekilde görevden ayrılmaktır.

20 Mayıs 2014 tarihinde başladığım İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü görevine atamam yapılması nedeniyle 30.09.2015 tarihi itibariyle ayrıldım. Bu görev sürem içerisinde İnebolu ilçemizde eğitim öğretim sektörün gelişmesi için sizlerle birlikte özverili çalışmalar gerçekleştirerek faydalı olmaya çalıştığımıza inanıyorum.
Görevde bulunduğum süre içerisinde birlikte çalıştığım değerli Kaymakamımız Sayın A. Atakan Atasoy ile çalışmak ve onu yakından tanımak benim için büyük bir onurdur. Birlikte çalışma fırsatı bulduğum Kamu Kurum kuruluşlarına, Siyasi parti temsilcilerine, İl Genel Meclisi üyelerimize, Müdürlüğümüzün Şube Müdürlerine, eğitim yöneticisi ve öğretmen arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, sivil toplum örgütleri ve sektör temsilcileri ile ilçe milli eğitim Müdürlüğümüzün bütün çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber