İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MEHMET SEÇKİN’E  DAİR

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MEHMET SEÇKİN’E  DAİR

Geldiği günden itibaren takımımıza ayrı bir hava katan ve mağlubiyet tattırmayan Mehmet Seçkin hocamıza özel bir teşekkür etmek istiyorum.

                  Yeşilyurt deplasmanı beraberliği ve Lider Düzce iç saha galibiyeti,Şile iç saha beraberliği son dakika ve Kuşadası deplasman galibiyeti ,ligin son sırasındaki bir takım için küçümsenmeyecek ve takdir edilecek bir başarı.

                  Transferler seyrettiğimiz kadarı ile dört dörtlük,sakatlıklardan gelenlerin motivasyonu üst düzeyde ve takım düşmeyeceğiz mottosunu hedef edinmiş.

                  Hocamızın emekleri zayi olması, dert görmesin inşallah,yolu açık ve başarılı  olsun.

                  Geçen  akşam TRT Sporda 1 lig takımlarının hocaları ile program vardı ,2 hoca almışlar sohbet için Antalya kamplarından .Samsunsporun eski Kocaelisporun  yeni hocası Mehmet Altıparmak ve İstanbulsporun hocası Osman  Zeki Korkmaz.Mehmet Altıparmak ta rutini dinledim.

                 Osman hocanındikkatli çekti konuşması,tavrı,fikirleri ve beklentileri.Kimdir diye bir baktım geriye Doğru şeceresine

39 yaşında ,Trabzon doğumlu ve Samsun Orjinli,Besim Durmuş yanında başlamış yıllarca beraber çalışmışlar,sonra İsmail Kartalla başlayan 6 yıllık bir serüven en son yine birlikte Konya takımında yardımcı antrenör olarak görev yapmakta iken ,İstanbulspor hoca olarak 25 Ağustos 2021 de takımın başına getirmiş Osman hocayı.

                 Şunu gördüm konuşmalarından çok iyi bir hoca olacak ve farkındalık oluşturacak .İyi bir analizci,Düz bir mantıkla hareket etmiyor ve klasik yöntemlerin dışında fikir beyan ediyor.

                Bunu sahaya yansıttığını İstanbulspor maçlarında görebiliyoruz ve ben takip ediyorum edin  diyorum.

                Bunu niye yazdım Mehmet Seçkin  hocamızı ilk geldiğinde,daha önce görev aldığı yerlerde verdiği beyanat eksenli farkındalık yaratabilecek olduğunu ifadelendirmiştim.

               Yazılar gazetenin sitesinde duruyor okunabilir,yoksa maçlarımız sonucunda söylemiyorum bunu.

               Mehmet hocadan ben bu ve gelecek seneler için çok umutlu ve beklentiliyim.İnşallah başarılı olur ve takımımızı 3.ligde kalıcı yaparak bir süre sonra üst ligi hedefleyecek hale getirir.

               Hocaların birbirinden farklı olmadığı bu spor aleminde farkındalık oluşturan ,söz,,hareket ve en önemlisi eylemlerin sahada yansıyor olması pirim yaptıracaktır hangi hocaya olursa olsun.  

 

Mehmet Hocamız Şile maçında bize gösterdiği  ilk yarı futbolunu 90 dakikaya yayarak oynatan bir kadro yapılanması ve hele bunun gençlerle desteklenmiş versiyonu seyrettirirse  doyulmaz bir zevk verir izleyenlere.

             Mehmet Seçkin hocamızda bu farkındalık hissini gördüm gibi inşallah böyle devam eder.

            Kendisine ve ekibine teşekkür ederken ona bu görevi tevdi eden Özkan Başkanımıza ligin 2 yarısında  bize güzel ve hoş bir Çarşambaspor izlettireceği izlenimleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

           Bu takım bizim için kıymetli,3.ligde bu şehrin  takımının kalıcı olması çok  çok anlamlı ve önemli.

          Emeği geçenlere teşekkürler,para mutlaka önemli ama doğru hoca,doğru sporcu ve kalıcı bir ekip dahada önemli .

Çarşambasporumuzun görünen o ki yolu açık,daha güzel yerlere doğru gideceğiz  inşallah.

          Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.  

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR