İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEKNİK DİREKTÖRLERİ ANLAMAK

TEKNİK DİREKTÖRLERİ ANLAMAK

SamsunporBoluspor maçı sonrası dün gazetede çıkan Ankaragücü maçı yorumumun ne kadar haklı olduğunu gördüm.

                      2-0 galibiyet sonrası uçanlar kaçanlar ortada yok şimdi, bu futbol ne menem bir şeydir ki,havalıcivalı oyunculara bir yığın para verip sonuç alamazsın.

                      Nazlı çocuk gibi pışpış la futbol oynatacaksın, moralmotivasyonlarla top oynatacaksın. Ülkemizde hayatın her alanında olduğu gibi kimse sorumluklarına sahip çıkmayacak hep bir hercümerç içinde devinecek.

                      3 gün önce galip gelmiş bir takımın var ey Fuat Çapa çıkarsana aynı takımı sahaya.

Çarşambasporda yaşadık aynı sendromu solbekte Muhammed var ondan orta saha ,orta sahanın soluna transfer ettiğin Emre den sol bek yapma çabası gibi.

                      Alaattin sağ bek onamış Ankaragücü maçında iyide oynamış, Ali Ülgen’i niye koyarsın zorunlu bir sebep yoksa, sakattıanlarım ,Ali Ülgen’le başladın niye Alaatin’i alırsın sonra oyuna sakatlık vb bir şey yoksa.

                     Polat dört dörtlük oynamış Ankaragücü karşısında ,idmansız. Güçsüz diye o maçta 60 da oyuna aldığın Fofana ile niye başlarsın.Başladın bir hata oyundan çıkardın iki hata.

                    Fuat Çapa Yasin’e kenarda taktik veriyorsun kolundan tutmuş, yanından ayrılıp ceza sahasına gidiyor oyuncun ,değişiklik işareti Yasin  için Allah Allah …Birbirinizden haberinizmi yok yardımcılarınla ,sonra Yasin’e sarılmak özür dilercesine.

                   Rakip takımın hocası ile tartışmanı 4.hakemin ayırma çabasında olması ne kadar komik bir durum Fuat hocam.

                  Nurullah acemi,YunusAcemi,Ali Ülgen relaks ve sonuç Yunus atılıyor.Yunus’a iyi oynadı dediler ya bir kaç maç sonuç acele kırmızı kart.Hakem ne olduğunu göstermiş verdiği saçma sapan kararlarla,akıllıolacan haklıda olsan girmeyeceksin o tarzda artık.Nurullah eliyle Ali Ülgen’e atıyor sag bekine Ali başka bir alemde topu kaybediyor, Yunus yatarak yerden giriyor alıyor sert bir şekilde topu sonuç kırmızı kart. Profesyonellik ayrı bir şey oda bizim ülkemizde hak getire.

                  İşin başı bozuk olunca sonuda bozuk geliyor,Ticari olarak bu kadar profesyonel işler yapan bir yönetim bu kadar acemice sportif işler nasıl yapıyor anlamıyorum.Ülkemizde futbolun geri oluşuna paralel sanırım bizim yaşadıklarımızda.Bu kadar para harcayıp sahada hala genç oyuncularınızla hedefe ulaşma çabası içinde iseniz burdan çıkış yok.

Bir tane yabancı transferi olmazmı takımı sırtlayacak ,farkındalık oluşturacak trilyonların uçuştuğu takımımızda.

          İşte bolu maçı analizimde bu benim . 1 puan çok harika ……….

                  Sağlıklı ve Spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi