Tekkeköy Cumhurbaşkanını Karşılamaya Hazır

Tekkeköy Cumhurbaşkanını Karşılamaya Hazır
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 24 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Tekkeköy’ün ev sahipliğinde Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda yapılacak AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi öncesinde toplantı düzenleyerek

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından Sevgi Tekkesi Sosyal Tesislerinde tertiplenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, İlçe teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları ve müdürler katıldı.

Tekkeköy bir kez daha Cumhurbaşkanıyla buluşma heyecanını yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Tekkeköy’e yakışan şekilde karşılamak için her türlü çalışmayı titizlikle yürüttüklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Öncelikle AK Partide görev yapmak AK Partinin bir ferdi olmak diğer siyasi partilerde görev yapmaktan çok farklı. Bizim partimiz bir siyasi partiden daha öte bir dava meselesidir. Milletin beklentileri ile yoğrulan AK Parti sayesinde ülkemiz siyasi, ekonomik, sosyal birçok alanda Avrupa ülkeleri ile yarışır duruma geldi. Sağlık, ulaşım, alt yapı, savunma, eğitim, sanayi, teknoloji gibi daha birçok alanda hayata geçirilen çalışmalarla halkın taleplerine tam manasıyla karşılandı. Yine Milletin içinden çıkan ve milleti için canını vermeye hazır bir dünya lideri olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu çizgide ülkemiz dünyada sözü geçen güçlü Türkiye olarak yerini aldı. Özellikle ilçemizde parti olarak elde ettiğimiz başarının yüzde doksanı kadınların çalışmalarından geçiyor. Kapı kapı gezerek davamızı anlatıyorlar. Parti yönetimimizi ve teşkilatını bir kez daha tebrik ediyorum. Yeni göreve gelmelerine rağmen hemen adapte olmayı başardılar. Gençlik kollarımızda genç dinamik ve her göreve hazır. Tüm teşkilat olarak cumartesi günü için iyi çalışmalıyız. Özellikle evinden gelmek isteyip de gelemeyecek kişileri Cumhurbaşkanımız ile buluşturmalıyız. Bu konularda herkes üstüne düşen görevleri yerine getirerek cumartesi günü en iyi şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” dedi.

 Tekkeköy’ün Cumhurbaşkanına sevgisi meydanlara sığmaz

Tüm belediye ekiplerinin Genel Kurulun yapılacağı Yaşar Doğu Spor Salonu etrafında hummalı çalışma yürüttüğünü söyleyen Başkan Togar, "Bizler üzerimize düşenleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Tekkeköy halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisini herkes iyi bilir. AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan olduğu 2014 yılında ilçemiz meydanında mahşeri bir kalabalık ile ağırlayarak kendisine olan sevgimizi gösterdik. Yine iki defa Tekkeköy sapağında Cumhurbaşkanımızın konvoyunu durdurarak Tekkeköy’ün desteğini ve sevgisini her defasında ortaya koyduk. Şimdi her zaman olduğu gibi tüm Tekkeköy gönülden Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Örnek bir kongre ve karşılama yapacağız. Ev sahibi olarak hem salonun içinde hem de salonun dışında Cumhurbaşkanımıza sevgimizi ve desteğimizi göstermek için yerimizi alacağız. Ayrıca 24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 12.00’da Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Kongremize ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya tüm Samsun halkını davet ediyoruz. Biz Tekkeköy olarak Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya hazırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir