Tekkeköy Belediyesi’nden 2053 Haneye Ramazan Yardımı

Tekkeköy Belediyesi’nden 2053 Haneye Ramazan Yardımı
Tekkeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunmaya devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal doku anketleri sonucunda belirlenen 2053 aileye Ramazan yardımı ulaştırmaya başladıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayıdır.

yardim11.jpg

Ramazan’ın güzelliklerinden ve hayatımıza getirilerinden birisi de yardımlaşma ve dayanışma boyutudur. Zekatların ve sadakaların verildiği bu ay Müslümanları hayır ve hasenat işlemeye, muhtaçları ve ihtiyaç sahiplerini gözetmeye yöneltir. Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde her konuda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle Ramazan ayında yardım konularında biraz daha hassas davranıyoruz. Her evde ramazan ayı boyunca güzel yemekler yapılıp tüm aile aynı sofra etrafında buluşsun diye belirlediğimiz ailelere Ramazan yardım paketleri ulaştırıyoruz.

yardim22.jpg

Hazırladığımız yardım paketlerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da yardıma muhtaç ailelerin adreslerine belediyemiz araçları ve ekipleri tarafından teslim ediliyor. Bu yıl merkezdeki mahallemiz ve kırsal mahallelerimizin tamamında tespit etmiş olduğumuz 2 bin 53 aileye yardım paketi ulaştırıyoruz. Umarım ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun yardımcı olabiliyoruzdur. Ayrıca yardımlarımız sadece Ramazan ayıyla da sınırlı kalmıyor. Biz yılın on iki ayı yardım yapan bir belediyeyiz. Ramazan ayının dışında da veri tabanımıza kayıtlı olan ihtiyaç sahibi 487 haneye ayda bir düzenli olarak gıda yardımı yapıyoruz” dedi.

yardim33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber