Tekin’den Çarşamba Ziyaretleri

Tekin’den Çarşamba Ziyaretleri
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 2. Sıra Milletvekili Adayı Hayati Tekin, Çarşamba İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin, Çarşamba İlçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Çarşamba İlçesi’nde parti binasında partililerle bir araya gelen Aday Tekin, bir süre sohbette bulundu. Partiye iktidara taşımak adına yaklaşan seçimlerde birlik içinde tüm gayretlerini göstereceklerini ifade eden ziyaretini Çarşamba Ziraat Odası’nda sürdürdü.

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’i ziyaret eden Milletvekili Adayı Hayati Tekin, Gıda OSB hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hayati Tekin yaptığı değerlendirmesinde, “Gıda OSB’nin Çarşamba ve Bafra ovalarını kurtaracak bir proje olacağının heyecanı içerisindeyken dağın fare doğurduğunu gördüm. Çeltik Fabrikaları, sebzelerin her mevsimde temin edileceğini bir yer beklerken karşımıza un fabrikalarıyla, ilaç fabrikalarıyla feda edildi. Çarşamba Ovasında bulunan Şeker Fabrikası’nın arazisi birlik ve bütünlüğün sağlanabilmesi adına değerlendirilmeli. Ayrıca bir diğer konumuzda ovada bulunan yeraltında ki sıcak suyun işlenmesi. Yer altından sıcak su çıkartılıp işlendiği takdirde seracılık kaderinde büyük bir değişim olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından ziyaretlerinden dolayı Hayati Tekin’e, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir teşekkürlerini sundu. Aday Hayati Tekin buradan ayrılarak çeşitli kurumlara ziyaretlerini gerçekleştirerek Çarşamba gezisini tamamladı.

HABER: Yunus Emre TÜRKYILMAZ- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber