İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEKERLEKLİ SANDALYE  BASKETBOL 2.LİĞİ MAÇLARI

TEKERLEKLİ SANDALYE  BASKETBOL 2.LİĞİ MAÇLARI

İlçemizde bin bir emek ve özveriyle kurulan ,3.ligden çıkarak 2.liğde oynamaya hak kazanan ÇABES (Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü) 12 takımın katıldığı ligde mücadelesine devam ediyor.

                    Belediye Başkanımız Halit DOĞAN desteği ile yurdumuzun dört bir yanında şehrimizi temsil ediyor.

                    Kerim DENİZ ve Mustafa UÇAR kardeşlerimiz hem ticari faaliyetlerini sürdürürken hem de adeta kendilerini bu spora vakfetmişler, emeklerine sağlık gerçekten çok üstün bir özveri gösteriyorlar.

Hatay, Hakkari, Konya, Malatya, Erzurum, Amed, Pamukkale, Karşıyaka, Zile, Gümüşhacıköy, Kızıltepe takımları ile mücadele eden takımımız İlçemizin kültür elçisi görevini de ifa ediyor bu kentlerimizde. 

                    Bu haftaki misafirlerimiz Pamukkale’den geldiler.4 periyotta 10 dakika oynanan maçın son saniyesine kadar heyecan içinde izledim maçı.

                   64 -55 kaybettik ama seyirciyi görmeniz gerekirdi, aileler maçta, bayan seyircimiz erkeklerden fazla neredeyse, her anı heyecan dolu bir maç izlettirdikleri için her iki takımada teşekkür ediyorum. Emeklerine yüreklerine sağlık.

                    Özellikle içerde oynadığımız maçları takip etmenizi öneriyorum, hepimizin birer engelli adayı olduğu bu dünyada ve dahi bir ileri aşaması engellerin beyinde olduğu gerçeğinden hareketle bu havayı birlikte hissedebilecek o kadar insan var ki şehrimizde.

                    Geze geze 15 günde bir gelip verilen emeği, çabayı, mücadeleyi görsünler. Sadece spor değil amacımız bir ve beraber olmak, empati yapmak ve elbette kazanmak müsabakaları.

                    Her kim zerre emek vermişse Allah razı olsun bu oluşuma, Dün evlerinden çıkarmaya utandığımız, götürmeye yer bulamadığımız kardeşlerimiz yaşamın içinde tüm zorlukları aşarak Devletimizin yol göstericiliğinde var olduklarını gösteriyorlar spor ve diğer alanlarda.

Bize en azından düşende kardeş olmak. Can olmak, dost olmak, yâren olmak,15 günde Kapalı spor salonunda destek olmak diye düşünüyorum.

                   Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR