Tek golle play-out’a

Tek golle play-out’a
ÇARŞAMBASPOR : 1 – ŞARKIŞLA : 0ATAKUM BELEDİYE: 2 – BULANCAK: 1

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun son müsabakasında kendi sahası ve seyircisi önünde Şarkışla Belediyespor’u Muhittin’in 21. Dakikada attığı tek golle yenmeyi başaran Çarşambaspor, play-out oynama hakkı kazanarak Termespor’la karşılarak ligde kalma mücadelesi verecek.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılan müsabakada Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde Şarkışla Belediyespor’u konuk etti. Müsabakada 21. dakikada Muhittin’in attığı tek golle yenen Çarşambaspor, Süper Amatör Ligi 2. Sırada tamamlayan Termespor ile karşılaşarak Bölgesel Amatör Lig’de kalmak için son şansını deneyecek.

2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor, sezon içerisinde aldığı olumsuz neticeler sonrasında şampiyonluk hedefini bir başka sezona bıraktı. Statü gereği Samsun takımları arasında ligde kalabilmek için üst sıralarda yer alması olarak koyan Çarşambaspor, bu hedeften de şaşınca ligde kalabilmek için play-out oynama hedefi koydu. İki hedefi tutturamayan Çarşambaspor, play-out hedefini tutturarak ligde kalmak için büyük avantaj elde etti. Şarkışla Belediyespor’u yenerek play-out oynama şansı kazanan Çarşambaspor, avantajını iyi kullanıp hazırlıklarını ona göre yapacak.

Çarşambaspor, Şarkışla Belediyespor karşısında oyuna iyi başlayan taraftı. Oyuna hızlı başlayan, oyunun kontrolünü elinde bulunduran Çarşambaspor, maçın 21. Dakikasında Muhittin’le golü bulan taraf oldu. Bu golle birlikte büyük sevinç yaşayan teknik heyet, taraftar ve futbolcular maçın ilk yarısında 2. Golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0’lık Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

2. Yarıya gelindiğinde 1-0’lık avantajıyla oynanan müsabakada rakip Şarkışla Belediyespor, oyun üstünlüğünü eline aldı görüntüsü çizerek oynamaya başladı. Çarşambaspor, 1-0’ın verdiği avantajla ortaya koyduğu futbolla mücadelesinin ardından karşılaşmada başka gol olmayınca zorlu müsabakadan 1-0 skorla ayrılmayı bilerek bütün futbolseverleri sevince boğdu. Bu sonuçla Çarşambaspor, Termespor ile play-out oynayarak ligde kalma umutlarını sürdürecek, Atakum Belediyespor ise küme düşerek seneye Süper Amatör Lig’de mücadele edecek.

1-052.jpg

2-048.jpg

3-041.jpg

4-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber