Tek araçlı ulaşım yakında!

Tek araçlı ulaşım yakında!
İlçelerden birkaç vasıta değiştirerek şehir merkezine gelen vatandaşların ulaşım çilesi sona eriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden gelen toplu taşıma araçlarını tek bir merkezde topluyor. Yüzde 86’sı tamamlanan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin tamamlanmasıyla vatandaşlar tek araçla şehir merkezine ulaşım sağlayabilecek.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği merkezin inşaatı hızla yükseliyor. 8 milyon 786 bin liralık bir yatırım olan merkez hizmete açıldığında artık vatandaşlar tek bir araçla ilçeden şehir merkezine ulaşabilecek. Yolcuların ve minibüsçülerin yıllarca yaşadığı sorun da artık tarihe karışacak.

YÜZDE 86’Sİ TAMAMLANDI

13 indirme peronu, 3 adet havaalanı servis peronu, 3 adet bilet gişesi, 72 araçlık açık otopark ve 12 araçlık taksi durağının yer alacağı merkezin kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İlçelerden gelen vatandaşların şehir merkezine ulaşımıyla ilgili zorluğu vardı. Şimdi biz bunu ortadan kaldırıyoruz. Bizim için toplu ulaşımı kullanan insanların ekonomisi, güvenliği ve vaktinde ulaşması önemli. Bunu da ‘ilçelerden gelecek vatandaşlarımız gideceği yere tek araçla ulaşsın’ diye yapıyoruz. Burayı yakında tamamlayıp hizmete açacağız" diye konuştu.

tek-aracli-ulasim-yakinda!-(1).jpeg

tek-aracli-ulasim-yakinda!-(3).jpeg

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel