‘Tehlikeli’ eğlence!

‘Tehlikeli’ eğlence!
Çarşamba ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde ki deniz kenarındaki iskelenin tehlikeli görüntüsüne aldırış etmeyen vatandaşlar, göz göre göre iskeleden kendilerini denize bırakıyorlar.

Çarşamba ilçesinin sahil hattında bulunan Hürriyet Mahallesi’nde sıcak havaları fırsat bilerek özellikle hafta sonları yüzmek amacıyla deniz kenarına gelen vatandaşlar, korunaksız ve tehlikeli olması nedeniyle kullanıma kapatılan iskeleden denize atlıyorlar. Eskimiş ve kırık tahtalar, paslanmış ve çürümüş demirlerin görüntüsüne aldırış etmeyen çoğu genç, yaşlı vatandaş, kapatılan iskeleye çıkarak denizin sularına atlıyorlar.

Tehlikeye aldırış etmeyerek bu şekilde denize atlayan vatandaşların can tehlikesinin olduğunu ve yetkililerin duruma çözüm bulmalarını istediği bazı vatandaşlar ile mahalle sakinleri, iskelenin onarılmasını ve sağlamlaştırılarak yeniden kullanıma açılmasını istediler. Ömrünü tamamlamış olan iskeleden atlanmasına da önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, son günlerde denizde boğulma vakalarının giderek arttığını ve can kaybı olması halinde büyük üzüntü yaşayacaklarını belirttiler.

HABER: Nurhan GÜZEL –Yağmur AYAN


1-154.jpg51522.jpg548888.jpg849879899.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber