TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA !

TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA !
Samsunspor 2. Başkanı Mehmet Bank, “Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın açıklamaları kendi görüşüdür. Bakanımızın ve Samsun Valimiz İbrahim Şahin’in güvendiği bir yönetim varsa, biz hemen teslim etmeye hazırız” dedi

Samsunspor 2. Başkanı Mehmet Bank, kulüp binası toplantı salonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, “Şu andaki Samsunspor yönetimine karşı bir güven sıkıntısı var. Samsunspor’da yeni bir heyecana ve yenilenmeye ihtiyaç var” açıklamalarına cevap veren 2. Başkanı Mehmet Bank, “Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın açıklamaları kendi görüşüdür. Sayın Bakanımızın ve Sayın Samsun Valimiz İbrahim Şahin’in güvendiği bir yönetim varsa, biz hemen teslim etmeye hazırız. Kongre kararı gecikmeden o zaman aralığındaki boşluğu da o gelecek olan yönetime de teslim ederiz. Bakanımız bize, ‘Bırakın demiyorum. Ama görevi tazelerseniz iyi olur’ dedi. Bu yönetime bankalar güveniyor ve kredi veriyorsa, bize neden güvenip güvenmediğini Sayın Bakanımızın kendisinin açıklaması lazımdır. Teşekkür edildi ve gidildi. Varsa bir şey göndersinler savcılarını veya denetçilerini kim gelirse denetlesin baksın. Varsa bir şey savcılara verilsin. Kredi çektik geldik. Kredi çekecekseler gelsinler teslim edelim. Biz takımı 1. yıl ligde bıraktık. 2. yıl, Mersin maçını İstanbul’da finalde kaybettik. 3. sene de iyi bir takım kurduk. Bizim yaptıklarımız ortadadır. Biz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları kura çekimi sonrasında Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ve Centone Karagümrük’le eşleşen Samsunspor’un 3 takımı da yenmek istediklerini belirterek, Bank, “İyi bir kura çıktı bize. İnşallah 3 takımı da yenerek finale çıkarız. Mersin idmanyurdu maçı zor olacak ve zor geçecek” açıklamasında bulundu.

tehdit-gibi-aciklama-!.jpg

Yönetimin bırakmayla ya da kongreyle ilgili kararı 11 Kasım Salı günü alacağını söyleyen Bank, “Salı günü toplantımız var. Yönetim kurulu toplanacak. Konuyu masaya yatırıp, ‘devam mı’ ya da kongre kararımı alacağız o gün değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir