Tecrübeli kaleci Doğan Ünyespor' da...

Tecrübeli kaleci Doğan Ünyespor' da...
Eski Çarşambaspor file bekçilerinden  Doğan Cankurtaran yeni sezon da BAL ligi takımlarından Ünyespor ile karşılıklı sözleşme imzaladı.

Eski sevilen Çarşambaspor file bekçilerinden ve bu sezon ikinci yarı da Şanlı Urfa Kayaköprü takımı kalesini koruyan Doğan Cankurtaran, bu yıl yeniden BAL ligine yükselen Ordu ili takımlarından Ünyespor yöneticileri ile tesislerde bir araya geldi. Yapılan karşılıklı görüşmelerden sonra yönetimle kaleci Cankurtaran karşılıklı el sıkışarak sözleşmeye imza attı.

Her konu da anlaşma sağlayan tecrübeli kaleci Doğan Cankurtaran, sözleşme sonrasında yaptığı açıklamasında, "Bu sezon Urfa takımlarımızdan Kayaköprüspor' da iyi bir sezon geçirdim. Bunun neticesinde Kayaköprüspor 'u şampiyon yaparak bir üst lige çıkmasını sağladık. Kendilerine 3. lig yolunda başarılar diliyorum. Ama yeni sezon da artık Ünyespor formasını terleterek takımımı bir üst lige çıkartmaktır hedefimiz. Yeni takımımla birlikte hedefim ligde emin adımlarla ilerlemek ve sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige tutunmak.  Sözleşmemin her iki tarafa ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilerim." dedi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor