Kadir Erol

Kadir Erol

TEBRİK ETMEK ÇOKMU ZOR

TEBRİK ETMEK ÇOKMU ZOR

Demokrasi kültürünün yerleştiği ülkelerde seçim, karnaval şenlik havasında geçerken bizde savaş naraları atılarak kin nefret söylemi insanları birbirine düşman yapıyor. Malatya da iki genç canından oldu değer miydi iki fidana kıydınız, ne geçti elinize. Dünyanın tüm makamları iki gence değermiydi.

Çok mu zor bu koltuktan vazgeçmek? Kazananı tebrik etmek? Her şeyimiz öyle değil mi sporda bile kin nefret bir Galatasaraylı, Fenerbahçe'yi bir Fenerbahçeli, Galatasarayı çekemez ama bilmezler ki Fenerbahçe olmadan Galatasarayın Galatasaray olmadan Fenerbahçenin hiç bir değeri olmaz bu ligin değeri olmaz.

Partilerimizde aynıdır. İktidar muhalefet olmadan güçlü olmaz, yanlışını görmez. Seçilen her yeni insan yeni bir vizyon yeni bir ufuktur,yenilikten korkmamak lazım belki yanlış bildiğimiz doğru çirkin bildiğimiz güzeldir. İnsanlara fırsat vermek lazım.  25 yıl fırsat verdiğimiz insanlar varken yeni birine 5 yıl fırsat vermek neden zor gelir birilerine, yenilgi aslında sebeplerini araştırıp yenilgiden ders çıkarmak aslında en güzel zaferdir.

Türkiye de birlik kültürünü geliştirecek oluşturacak en önemli kişi Sayın Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan balkon konuşmasında tehdit edip bakalım çalışabilecekler mi? Yerine evet sebep ne olursa olsun milletimiz böyle takdir etmiştir. Millet iradesi başımız üstüne demek ki bazı yanlışlar yapılmış ki milletimiz böyle uygun gördü. Seçilen her partinin başkanı bizim insanımızdır. Seçilen herkesi tebrik ediyorum.

Milletimize hizmet için beraber çalışmak isteriz dese ne güzel olur değil mi! Tüm nefret ve kin gemileri yakılır insanımız birbirine daha anlayışla sevgi, saygı ve anlayışla bakar. Yani tebessüm eden yüz sayısı artar işte milletimize yapılacak en büyük hizmet ve iyilik  budur. Hazmetmek kabullenmek tebrik etmek bu kadar mı zor. Tabi ki değil....

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02