TBMM Genel Kurulu'nda yumruklu kavga

TBMM Genel Kurulunda yumruklu kavga
TBMM Genel Kurulu'nda milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı görüşmeler yapılırken, MHP'li ve AK Partili millvetvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. 

TBMM Genel Kurulu’nda önerge oylaması esnasında çıkan tartışmada MHP’li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri yumruk yumruğa birbirlerine girdi.

TBMM Genel Kurulu’nda MHP grubu tarafından verilen önergenin oylanması için CHP’nin toplantı yeter sayısı istemesinden sonra sahte oy kullanıldığı iddiası ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin yumruk yumruğa kavga etti. Ali Uzunırmak’ın salondan çıkartılması üzerine MHP’li ve AK Partili milletvekilleri bir müddet sözlü tartıştıktan sonra yeniden yumruklar konuştu. MHP’li Sinan Oğan’ın AK Partili milletvekillerine yumruk sallamasıyla birlikte AK Partili milletvekilleri ile MHP’li milletvekilleri yeniden yumruk yumruğa girdi. Kavga, Genel Kurulda bulunan diğer milletvekilleri tarafından ayrılırken, divandan inen Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, milletvekillerinden sakin olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir