TB’ de sürpriz aday: “İrfan Karaçuha”

TB’ de sürpriz aday: “İrfan Karaçuha”
Emekli Veteriner Hekim İrfan Karaçuha, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığı için adaylığını açıkladı

 

HABER MERKEZİ

“Sürpriz aday Karaçuha”

Çarşamba Ticaret Borsa seçimlerine sürpriz aday çıktı. Halen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini sürdüren Emekli Veteriner Hekim İrfan Karaçuha, Ticaret Borsa Başkanlığına mevcut başkan Kazım Yılmaz’ a karşı aday oldu.

“Borsa Yıllardır iyi yönetilmiyor”

Karaçuha yaptığı açıklamasında, Çarşamba Ticaret Borsasının yıllardır iyi yönetilmediğini, üyelerinin sıkıntılarıyla ilgilenilmediğini, geçmişte hububat ve fındık ticaretinin kalbi olan kanarya mevkiinde bulunan tüccarların işyerlerini birer birer kapattığını söyleyerek, zahireci esnafın bütün sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Projelerimiz var

Ticaret Borsası Başkan Adayı Karaçuha sözlerine şöyle devam etti. “Arkadaşlarımla birlikte, üyelerimizin bütün sorunlarını çözecek projeler ürettik. Seçildiğimiz takdirde, gerçek manada borsacılığı Çarşamba’da hayata geçireceğiz. Çarşamba’nın çok değerli fındık ürününden her kesimin daha fazla ve adaletli gelir sağlaması için, çalışmalarımız olacak. Ürünlerin fiyatlandırılması kimsenin tekelinde olmayacak. Borsa kotasyonuna tabi her ürünün şeffaf ve adil bir şekilde fiyatlandırılmasını gerçekleştireceğiz. Genç ve dinamik bir ekip kurduk ses getirecek projelerimizle geliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber