İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Taviz vermeyin yeter!

Taviz vermeyin yeter!

Saygı değer okuyucularım.

Ülkemizde gündemi oluşturan 35 senedir devam eden PKK.
Terör örgütünün yıllardır yaptığı katliam ve sonucu bu günlerde gündeme gelen barış müzakeresi masasına Sayın hükümetimizi kısaca Türkiye Cumhuriyeti yetkililerini oturtması malasef doğu İllerimizin kürtlere( pkk) ya teslim müzakeresidir.
Bence; Bunun bir nolu delili, Büyükşehir belediyelerinin kurulma yasası,
Ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi gibi yasaların sözcükler arasındaki ince nüanslarda gizlidir.
Burada başkanlık sistemi yasası,diğer taraftan halkımızın bilemediği yeni sivil ANAYASA, ile bu bölünmenin gerçekleşmesini sağlamaktır diye düşünüyorum.
Hepimizce malum olan Ortadoğu eş başkanı neyin başkanıdır ortadoğuda kime başkanlık edecek sayın BAŞBAKAN. 
35 Senedir devem eden terör örgütüne tüm AVRUPA devletleri hala yardım yapıyor ve destekliyorlar.
Şimdi çıkıyorlar 1980 Harekatını yapan KENEN EVREN ve arkadaşlarını suçluyorlar ve onların yaptığı anayasayı asker anayasası diye değiştirmye çalışıyorlar.
Hala da değiştirecekler hal bu ise o anayasa sayesinde bunlar iktidar oldular. Efendim bu yapılacak ANAYASA İhtilal yapılamaz .
Değerli dostlar, bu halk bu kadar cahil mi ki,İhtilali yapanlar kendi ANAYASALARINI yaparlar ve de halka onaylatırlar.
Ben 1960 ihtilalini gördüm, 1980 ihtilalinide gördüm,her ihtilali ve inkilabı yapanlar kendi anayasasını yapar.
Türkiye Cumhuriyetini Kuran ATATÜRK de kendi anayasasını yapmıştır. Şimdi düşünüyorum da bu ülkenin bölünmesi için ne yapılması lazımsa yavaş yavaş yapılıyor. Hem de sindire sindire, halk olarak içinde ne var pek bilmiyoruz ama komisyondaki Sayın vakillerde pek bize açıklama yapmayı uygun bulmuyorlar galiba. Aman sende hepside hain değillerdir ya bu memlekete yanlış yapsınlar. 
Sayın eski cumhur başkanı KENAN EVREN, nasıl asala ermeni örgütünü çökerti, PKK, da öyle çökertebilirdi ama bu yol böyle seçilmedi bir oy uğruna bir vatan hibe edilecek ben buna üzülüyorum.
Birde Devlet adına Şıh Şaitten özür dileyecek kadar gaflete düşen bir Sayın başbakanımız var o tarihlerde Cumhuriyetimiz yeni kurulmuş kurumlar henüz yeni kuruluyor. Bir gecede 7 - 8 il şıh sayite ilhak oluyor, Cumhuriyeti tanımıyor. Bu gün Apo ne ise o gün şıh Sait'te o idi. 
Bundan üzür dileyecek gafletine ben BAŞBAKANIMA YAKIŞTIRAMAM.
Ama bu iş bölünme işi ise bazı nabız yoklamaları olacaktır da ondan olsa gerek. Ne imiş analar ağlamasın, mış yahu birader benim askerimin anası 35 senedir ağlıyor. Bırak onların da anası ağlasın, genede bu sorun çözülebilecekse yeterki topyekün harekatla gene analar ağlasın, ama buna razıyız. 
Ama bu vatan hainlerine ne verecekseniz TÜRK MİLLETİNİ HAYSİYETİNİ, pkk'ya satmayınız. Ve hiç bir taviz vermeyiniz buna ne bendeniz nede benim Türk vatandaşım sanıyorum asla müsade etmez. 
Saygı ile sevgiler sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31