Tatilciler dönüşe erken başladı

Tatilciler dönüşe erken başladı
Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde sevdikleriyle geçiren vatandaşların eve dönüşü erken başladı.

Yollarda ve Topçular Feribot İskelesinde yoğunluğa takılmak istemeyen vatandaşlar, 1 gün önceden yollara düşmeyi tercih etti. 

Topçular Feribot İskelesinde bayram dönüşlerine dayalı yoğunluk bir gün önceden başladı. Yoğunluğa ve uzun araç kuyruklarına takılmak istemeyen vatandaşlar tatili erkenden bitirerek yollara düştü. Hal böyle olunca da Topçularda yoğunluk erken başladı. Bayram arifesi ve ilk 3 gününde 32 bin 135 araç Eskihisar'dan Topçular tarafına geçiş yaptı.

Bayramın ilk 3 günüde Topçular'dan Yalova'ya ise toplam 14 bin 280 araç geçti. Yoğunluğun yarın beklendiği Topçular Feribot iskelesinde tüm önlemlerini alan İDO ise feribot sayısını 17'ye çıkardı. Ring sistemi ile çalışan feribotlar Topçulardan aldıkları araçları Eskihisar'a bırakarak bekleme yapmadan geri dönüyor.

Böylelikle, Topçular Feribot İskelesi istif alanında araçların çok fazla birikmesine imkan tanınmadan hızlı bir şekilde araçlar Eskihisar'a taşınıyor. İDO yetkilileri yarın yaklaşık 15 bin aracın daha geçiş yapmasını beklediklerini dile getirdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel