Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
 
Aşırı yağışların sonucunda oluşan sel ve taşkın afetlerinin önlenmesi için gerekli tedbirlerin etkin ve zamanında alınması amacıyla Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca başkanlığında ve İlçe Garnizon Komutanı Eren Yüksel, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, İlçe Mal Müdürü İsa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Köse, DSİ Çarşamba Proje Baş Mühendisi İlhan Kaya, Karayolları 75. Şube Şefi Serkan Terkan ve Belediye Başkanlığından Cemal Güler’in katılımıyla Taşkın Yönetim Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
 
Ayvacık Kaymakamı konuşmasında; Taşkın öncesi ve sonrası yapılması gereken iş ve işlemlerin önceden planlanması ve bu planlamada öncelikle kurumlar arası işbirliğinin sağlanmasını, en önemlisinin de toplumun bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 
 
Toplantıda Ayvacık’taki mevcut derelerin genel durumu gözden geçirilirken, Devlet Su İşleri’nin bu konudaki görev, yetki ve sorumluluklarına değinildi. Kurumlar arası koordinasyonda sürekliliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Kazım Kuruca, işbirliğinin en iyi seviyede geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek toplantıyı sonlandırdı.
 
Toplantı sonrası Kaymakam Can Kazım Kuruca ve Devlet Su İşleri Çarşamba Proje Baş Mühendisi İlhan Kaya ile birlikte Terice deresi, İncebel deresi ve Çatak Tersip bendinde İncelemelerde bulundular.
taskin-koordinasyon-kurulu-toplantisi-yapildi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber