Taşçı’dan hacılara ziyaret 

Taşçı’dan hacılara ziyaret 
Hac vazifesini tamamlayarak memleketlerine dönen Atakumluları ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hacılara Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hac vazifesini tamamlayıp memleketlerine dönen Atakumluları ziyaret ediyor. Eşi Fatma Taşçı ve AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Cihat Coşkun ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Taşçı, Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan ediyor.

20161026aw883332_02.jpg
Hacıların sağ salim memleketlerine dönmelerini karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kutsal topraklarımızda ibadetlerini yerine getirerek sağ salim şekilde memleketinize dönmeniz bizleri mutlu etti. Hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı kutsal topraklarımızda yapılan ibadetlerinizin ve hacılığınızı Allah kabul etsin” diye konuştu.

20161026aw883332_04.jpg
Hacı ziyaretlerini gerçekleştirdiği evlerde aile üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı da çekinen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hacılardan, Türkiye’nin birlik ve beraberliği için bol bol dua etmelerini isteyerek, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu hainlere karşı en büyük güçlerimizden birisi de şüphesiz ki dua. Tüm vatandaşlarımızdan olduğu gibi sizlerden de bu anlamda bol bol dua etmenizi, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir