TAŞÇI: “MESAFELERİ YOK SAYIYORUZ”

TAŞÇI: “MESAFELERİ YOK SAYIYORUZ”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Biz mesafeleri yok sayıyor ve ilçe merkezindeki mahallelerimize sunulan hizmetlerin, uzakta kalan mahallelerimize de ulaşması için çalışıyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki Güney Mahallesinde iftar sofrası kuruldu. Kurulan sofraya Güney, Şenyurt, Akalan, Kasnakçımermer, ve Ayvalı Mahallelerinin sakinleri katıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’in yanı sıra mahalle muhtarlarının da katıldığı iftar yemeği öncesi Başkan Taşçı vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

“15 AYDA ÖNEMLİ İŞLER”
İftar sonrası yaptığı konuşmada Atakum ilçesindeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan ayının en güzel yanlarından birisi de buluşulan iftar sofralarıdır. Bu düşünceden hareketle mahallelerimizde kurduğumuz sofralarda vatandaşlarımızla birlikte lokmalarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlanan geniş katılım, vatandaşlarımızın ilgi alakasından da görüyoruz ki ilçemizde Ramazan ayında birlik ve beraberlik en güzel şekilde yaşanıyor. Bu birlik ve beraberlikten de aldığımız güç ile 15 aydır önemli çalışmalara ve projelere imza atıyoruz” diye konuştu.

“MESAFELERİ YOK SAYIYORUZ”
Atakum İlçesinde 30 Mart seçimlerinin ardından 28 köyün mahalle statüsüne geçtiğini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Mahalle olan köylerimiz için kapsamlı bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bugün iftarı beraber yaptığımız Güney Mahallesi, ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta. Biz bu mesafeleri yok sayıyor ve ilçe merkezindeki mahallelerimize sunulan hizmetlerin, uzakta kalan mahallelerimize de ulaşması için çalışıyoruz. Rutin çalışmaların yanı sıra Örnek Köy projemiz ile çalışmalarımızı daha geniş bir alana yayıyoruz” şeklinde konuştu.

TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederek, “İftar sofralarında buluşmak önemlidir. Ama Başkan Taşçı bu anlamda daha önemli bir adım atarak iftar sofralarını vatandaşa götürüyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum. Öte yandan köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerine yönelik heyecanını ve çalışmalarını görüyorum. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. İnanıyorum kısa sürede mahallelerimizdeki sorunlar ortadan kalkmış olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset