TAŞÇI, İYİ PARTİDEN ADAY MI?

TAŞÇI, İYİ PARTİDEN ADAY MI?
Son yerel seçimlerde AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday adayı olan ve iki dönemdir beklemesine rağmen Başkan adayı yapılmayan İshak Taşçı’nın kararı çok şaşırtacak? İshak Taşçı hangi partiden sizce aday oluyor. İşte detaylar.

Bir dönem AK Partiden Atakum Belediye Başkanlığı yapan ve bugün öğleden sonra AK Parti Belediye aday aday isimlerinin açıklanması ile birlikte özellikle Atakum’ dan bu defa aday olmayı bekleyen ve ismi açıklanmayan İshak Taşçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “2019’da bize yapılan haksızlığı sineye çekmemizden cesaret alanlara sesleniyorum! Atakum için yarım kalan hayallerimizi tamamlamak, hemşehrilerimi hak ettiği hizmet ve yönetim anlayışıyla buluşturmak için sahada olacağım.” sözleri AK Parti de olsun Samsun’ da olsun şok etkisi oluşturdu.

İshak Taşçı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Değerli Hemşehrilerim,

Atakum Belediye Başkan Adaylığımız; Sizlerin teveccühüne, halk anketlerinden açık ara 1. çıkmamıza rağmen maalesef AK Parti Samsun karar vericilerinin şahsi hırslarına kurban edilmiştir.

Bilinmelidir ki;

4c08276c-278b-43ec-8791-3a75026cdde1.jpeg

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.”

Dolyan’ı, Hanımtepe’yi, Çayır’ı, Karagöl’ü, Ulupınar’ı, Tombalak’ı, Acısu’yu, Gerçeme’yi, Olyas’ı, Mamados’u, Sırıncak’ı ve daha nice yerleşim yerini ve tarihini bilmeden Atakum yönetilemez. Atakum’a hizmet edilemez. En büyük sevdamız olan Atakum’u işbilmezlerin, beceriksiz yönetimlerin eline bırakmayacak kadar çok seviyoruz.

“2019’ DA CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN SİNEYE ÇEKTİK”

2014-2019 yılları arasında ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 87 başarılı proje, çalışmalarımız ve toplumun her kesimiyle kurduğumuz sıcak ilişkilere rağmen bize yapılan haksızlığı, Kurucusu olduğumuz AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a halel getirmemek adına ve sadakatimiz gereği sineye çektik. O dönemde yerimize aday gösterilen Zihni Ağabeyimize destek olarak elimizden geleni yaptık.

“ATAKUMA HİZMET İÇİN SAHADA OLACAĞIM”

2019’da bize yapılan haksızlığı sineye çekmemizden cesaret alanlara sesleniyorum! Atakum için yarım kalan hayallerimizi tamamlamak, hemşehrilerimi hak ettiği hizmet ve yönetim anlayışıyla buluşturmak için sahada olacağım. Hayalimizdeki Şehir Atakum hedefimize siz değerli hemşehrilerim ile birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır.

Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır.

“TAŞÇI, İYİ PARTİDEN ADAY MI?”

Bu açıklamadan sonra geçen hafta ve daha önce İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi ile görüşerek yarışa bu partilerden girmesi için davet ve çağrı alarak görüşmeler yaptığı iddia edilen İshak Taşçı’nın AK Partiden aday gösterilmemesine tepki göstererek Pazartesi günü İYİ Parti’ den Atakum Belediye Başkanı adayı olarak açıklanacağı ve seçimde AK Partinin adayı Özlem Maraş ile yarışa gireceği iddia ediliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir