TAŞÇI: “HİZMETİN EN İYİSİNİ EN KALİTESİNİ YAPACAĞIZ”

TAŞÇI: “HİZMETİN EN İYİSİNİ EN KALİTESİNİ YAPACAĞIZ”
- ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI İSHAK TAŞÇI: - “KİMSE MERAK ETMESİN, HİZMETİN EN İYİSİNİ EN KALİTESİNİ YAPACAĞIZ. ÇÜNKÜ BİZ, BÜYÜK USTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN TALEBELERİYİZ. O'NA LAYIK OLACAK İŞ VE PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Atakum İlçesinde Akalan, Güney, Ayvalı ve Şenyurt Mahalleleri sakinleri ile iftar yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Akalan'ın Osmanlı Köy Konağı projesinin yıl sonuna hazır olacağı müjdesini verdi. 
Atakum Belediyesi tarafından Akalan, Güney, Ayvalı ve Şenyurt Mahalleleri sakinlerinin de katılımı ile iftar düzenlendi.
Düzenlenen İftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kimse merak etmesin, hizmetin en iyisini en kalitesini yapacağız. Çünkü biz, Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'ın talebeleriyiz. O'na layık olacak iş ve projelere imza atacağız. Bunları hayata bir bir geçireceğiz. Akılcı hareket ederek, Allah'ın ilçemize bahşettiği güzellikleri kullanacak ama bozmadan, doğru biçimde yapacaklarımızı yapacağız. Bunları gerçekleştirecek ekonomik gücümüzde, her türlü bilgi ve birikimimizde mevcuttur. Önümüzdeki 5 yılın sonunda burada yaşayan herkesin Atakumlu olmaktan gurur duyacağı bir tabloyu ortaya koyacağız. Atakum'u hayatın her alanında Karadeniz'in öncü ve modern ilçesi olması için çaba sarf edecek ve bunu başaracağız. Akalan muhtarımızın bize gösterdiği araziye, köyünüzün bir kuruşuna dokunmadan Osmanlı Köy Konağı'nı yapacak ve yılbaşına kadar size teslim edeceğiz. Yollarınızın yapımına ise bu ay sonuna doğru başlanacaktır "dedi.
Önlerinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu hatırlatan Başkan Taşçı, “İlk defa Cumhurbaşkanını halkın kendisinin seçmesi son derece önemlidir. Yaptığı hizmetlerle Türkiye'yi bugünlere getirmiş, halk tarafından ‘Büyük Usta’ lakabı takılmış, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gereken desteği vereceğinizden hiç şüphem yoktur. Biz de onun talebeleri olarak, büyük ustanın yolundan giderek, ona layık bir şekilde belediye hizmetlerini yürüteceğiz "şeklinde konuştu.
Öte yandan iftar yemeğine katılan, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile belden aşağısı tutmayan, ekonomik durumu iyi olmadığı için de tekerlekli sandalye alamayan Meryem Keşli'ye, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, yardım ellerini uzattılar ve önümüzdeki günlerde bir akülü araç alma sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir