TAŞÇI: "EN KISA ZAMANDA YATIRIMLARA BAŞLAYACAĞIZ"

TAŞÇI: EN KISA ZAMANDA YATIRIMLARA BAŞLAYACAĞIZ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Şu an kendimizi toparlama sürecindeyiz. En kısa zamanda yatırım yapmaya başlayacağız ve yatırım yapma konusunda kendimize çok güveniyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından Sarayköy Mahallesi’nde, Sarıışık, Çatmaoluk ve Kesirli Mahalleleri sakinlerinin de katılımı ile iftar düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sonrası bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belirli bir yerde iftar yapıp halkımızı oraya çağırmak yerine bizzat yanlarına, mahallelerine giderek onlarla birlikte oruç açma arzusundayım. Çünkü hem halkımızın yanına giderek onlarla birlikte iftarımızı yapalım hem de seçimlerde gösterdikleri destekten dolayı tüm Atakum'a bu yolla teşekkür edeyim istiyorum. Burada Sarayköy, Çatmaoluk, Kesirli, Sarışık Mahallelerimizin sakinleri var. Yarın başka bir yerde olacağız. Ramazan sonuna kadar halkımızın ayağına giderek onlarla iftarda bir araya geleceğiz" diye konuştu.
Gelecek günlerde çok güzel yatırımlar yapacaklarını, bu konuda kendilerinden son derece emin olduklarını belirten Başkan Taşçı, "Şu an toparlanma dönemi yaşıyoruz. En kısa zamanda yatırıma başlayacak ve çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bunlar arasında yer alan köy ürünleri satış noktaları için yerler oluşturmaya başladık. Yıl sonuna doğru araçlarımızla köylerimizden ürün toplamaya başlayacağız. Böylece hem halkımızın ürettikleri satılarak aile ekonomisine katkı sağlanacak hem de halkımız ucuz ve sağlıklı ürünleri ilk elden almış olacaklar. Köy konakları konusunda ise 5 mahallemiz yer ve nokta tespitlerini yaptılar. Yıl sonunda en az 3-4 tanesini mahalle halkına bir lira külfet vermeden yapacak ve hizmetlerine sunacağız" şeklinde konuştu.
İftara katılan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de bir konuşma yaptı, Şahin, "İlk Kurtuluş Mücadelesi 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlamıştı. Şimdi yine bir kurtuluş mücadelesi buradan başlayacak. Kurtuluş mücadelesi diyorum çünkü ilk defa cumhurbaşkanını halk kendisi seçecek. Bu nedenle sizi kendinize, cumhurbaşkanınıza sahip çıkmaya çağırıyor, Cumartesi günü 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak mitinge ve ardından düzenlenecek iftara katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Taşçı'nın çocukları unutmayarak kurdurduğu şişme oyun parkı, ücretsiz olarak dağıttırdığı pamuk şeker, dondurma ve patlamış mısır, çocukların ilgi odağı oldu.

tasci2.20140704170726.jpg

tasci3.20140704170828.jpg

tasci4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir