Taş Ocağı’na Hayır dediler

Taş Ocağı’na Hayır dediler
Ayvacık İleçsi’nde kurulu Taş Ocağı’nın çalışmasının durdurulması için Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı öncülüğünde kurulan ‘Saklı Cennete evet Taş Ocağı Cehennemine hayır Platformu’ üyeleri FOX TV ekranlarına çıktı

Televizyon ekranlarında Fox Tv’de yayınlanan Çalar Saat Haber Programı’nı sunan İsmail Küçükkaya’nın konuğu olan platform üyeleri devlet yetkililerinden turizm bölgesi ilan edilen Ayvacık İlçesi Çamalan mahallesinde çalışmaya başlayan taş ocağının bir an önce kapatılmasını arzu ettiklerini dile getirdiler.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, “Turizm il müdürlüğümüzün Turizm Bakanlığımızla temasa geçerek Turizm Bakanlığı tarafından turizm alanı ilan edilen bölgede ki taş ocağının kapatılması için gerekli girişimlerde bulunmaları gerek. Ayrıca DSİ VII. Bölge Müdürlüğünün de konuya duyarlı olması gerekiyor. Şuan faaliyet gösteren taş ocağının gelişi güzel dere yataklarını doldurduğundan dolayı Hasan Uğurlu baraj gövdesinde bulunan havuzlarında bundan zarar gördüğü yapılacak incelemeden sonra açıkça görülecektir.” dedi.

Avcı, konuyla ilgili  Turizm Bakanlığının ,Orman ve Su İşleri Bakanlığının ,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ve Enerji Bakanlığının da ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel