Tarımda Kadın Girişimciliği güçlendiriliyor

Tarımda Kadın Girişimciliği güçlendiriliyor
Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Projesi tanıtım toplantısına Çarşambalı kadın çiftçiler katıldılar

Yapılan yanıtım programına katılım sağlamak amacıyla Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nce ve Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüs İşletmeleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından sağlanan otobüsle Samsun'a hareket eden kadın çiftçiler hazırladıkları projelerin hayata geçirilmesi heyecanı içinde toplantıya katıldılar.

Konu hakkında bir açıklama yapan İlçe Müdürü Osman Akman, “Tarımda kadının emeği büyük. Bakanlığımızın talimatıyla bizlerde kadın çiftçilerimizin değerinin yerini bulması adına onlarla her zaman işbirliği içerisindeyiz. Sorumlarının çözümü ve gelişen hayat şartlarının zorluklarını her türlü karşılamaları için destek olmaya çalışıyoruz. Bugün ulaşım noktasında bize destek olan Çarşamba Belediyesi Özel Halk Otobüs İşletmeleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına teşekkür ediyorum”, dedi.

tarimda-kadin-girisimciligi-guclendiriliyor1.jpg


Yapılan toplantıda örnek kadın çiftçi olarak bir konuşma yapan Karamustafalı mahallesinden Cemile Keskin, “İlçe Müdürlüğü bize her an yardımcı oluyor. Bu yardımla ben 3 dönüm sera yaptım. Çokta memnunum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber