Tarihi köprüden tehlikeli atlayış

Tarihi köprüden tehlikeli atlayış
Çarşamba Yeşilırmak üzerinde bulunan tarihi köprüden tehlikeli şekilde atlayan genci görenler şaşkınlık içinde izlediler.

Yeşilırmak üzerinde bulunan Çarşamba Tarihi köprü korkuluklarından ırmak serin sularına tehlikeli şekilde atlayan Ersin Ekici(26)'yi izleyenler şaşkınlık ve korku içinde izlerken bazı vatandaşlar intihar mı etti diyerek merakla genci izlediler.

İlk atlayışı sonrasında neden atladığını anlatan Ersin Ekici, "Çocukluğundan bu yana tarihi köprüden aşağıya atladığını ve alıştığını dile getirerek, "Aslında tehlikeli bir şey yapıyorum.  Ama bu benim için zevk, heyecan. Tarihi köprünün yüksekliği 6 metre, suyun derinliği ise 18 metre. Buradan biraz zevk, biraz heyecan ve biraz da şov tabi ki. Yüzme konusunda tecrübem var.  Dalgıç diplomam var. Antalya' da 2 yıl dalgıç ve cankurtaran olarak atladım. Burada ise Belediye veya başka yere resmi müracaat yaparak meslek edinmedim. Sonuçta bir gün öleceğiz, ha burada ha başka yerde. Geçmişte 2 kişiyi kurtardım. İkisi de kurtuldu ama bu köprünün tehlikeli yeri bir ve ikinci ayaklarıdır. Üçüncü bildiğim ve gücendiğim 3 ayak dışından asla atlamam" " diyerek açıklamalarda bulundu.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

1456.jpg

20160713_140357_2.jpg

20160713_141530.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber