Tarihi Köprüde Aşure Dağıtımı

Tarihi Köprüde Aşure Dağıtımı
Çarşamba Belediyesi tarafından Aşure Günü münasebetiyle Tarihi Köprü üzerinde Çarşambalı vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Hicri Takvime göre her Muharrem ayı'nın 10. gününde idrak edilen Aşure Günü münasebetiyle Çarşamba Belediyesi Tarafından Tarihi Köprü üzerinde yaklaşık 3 bin vatandaşa aşure dağıtıldı.

“ MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYORUZ”

Sabahın erken saatlerinden itibaren Tarihi köprü üzerinde aşure dağıtımı yapan ve yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtıldığını söyleyen Çarşamba Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Terzi, “Bugün biliyorsunuz binlerce yıldan beri günümüze gelen Muharrem ayının 10. Günü Aşure günüdür. Çarşamba Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımıza belediyemizin aşevinde özenle hazırlanan aşuremizi dağıtarak mutluluklarına ortak oluyoruz. Yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtmış olduk. Seneye sağ olursak tekrar yapacağız, vatandaşlarımızın küçük de olsa bir nebze tadımlık aşuresini dağıtıyoruz. Belediye başkanımızın sevgisiyle selamıyla vatandaşlarımıza dağıtıyoruz.”dedi.

Tarihi köprü Üzerinde yapılan aşure dağıtımında Çarşamba Belediyesi Meclis Üyesi ve Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz’de bulunurken, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Semiz ve gençlik kolları üyeleri de gün boyunca aşure dağıtımı yaptılar. Gerçekleştirilen etkinlik Çarşambalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

img_1995.jpg

 

aaa-003.jpg

img_2013.jpg

img_2000-001.jpg

HABER- FOTO: AYBÜKE ŞEKER- KÜBRA DAĞ- NURHAN GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber