Tarihi Köprü de Beşir Derneği Aşure dağıttı

Tarihi Köprü de Beşir Derneği Aşure dağıttı
Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla Tarihi Köprü üzerinde yaklaşık üç bin 500 kişiye aşure dağıttı

Organizasyonda konuşan Beşir Derneği Çarşamba Temsilcisi Kerim Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl  da 3.500 kişi ye aşure dağıttıklarını söyledi.

asure1.20141117111253.jpg

Muharrem ayının birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını dileyen Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Kerim Erdoğan, " Nerede bir mahzun ve mahcup gönül var ise orada onunla olmak, acısını paylaşmak adına derneğimiz 2004 yılında kurularak faaliyetini sürdürmektedir. İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz yurt içinde binlerce ailenin yetimlerin, kimsesizlerin müjdeleyicisi olmuştur. Gıda, giyim ve afet yardımları ile ülkemizde ve yurtdışında yardıma muhtaç insanların umudu olmuştur. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da etkin bir şekilde devam edecek. Muharrem ayı dolayısıyla bugün dernek olarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. "Muharrem ayı dolayısıyla Beşir Derneği olarak hem bu özel ayı yaşamak hem de her yıl olduğu gibi yaşatmak adına vatandaşımıza Tarihi Köprü üzerinde aşure dağıttık. Bu tür yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine devam edeceğiz" dedi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber