Taraftarlardan Samsunspor’a destek

Taraftarlardan Samsunspor’a destek
Samsunspor’un yapılması planlanan fakat yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre öncesi

Samsunspor Taraftarlar Grupları başkanları ortak bir basın açıklaması düzenleyerek Samsunspor’un takipçisi olacaklarını söylediler

takipçisi olacaklarını söylediler

Samsunspor’un kongresinin yapılacağı Canik Kültür Merkezi’nin önünde toplanan taraftar grupları adına basın açıklaması okuyan Doğukan Bayrak, “Biz ve arkadaşlarımızın yadırgadığı Kazım Yılmaz’ın başkanlığı bırakmasıdır. Kazım Yılmaz’a yakışan takımı tekrar süper lige çıkartıp öyle başkanlığı bırakması gerekirdi. Madem takım küme düşünce bırakacaktın neden başkan oldun. Samsunspor’u süper lige çıkaranlara haksızlık olmuyor mu? Bunu Samsun kamuoyuna havale ediyoruz" dedi.

Samsunspor’un takipçisi olacaklarını belirten Bayrak, “Samsunspor’u hiçbir boşluğa düşmeden acilen Samsun şehrinin ileri gelenleri Samsunspor’un maddi problemlerine çözüm üretmek için yardımcı olmaya çaba sarf etmelidir. Manevi destek her zaman olduğu gibi Samsun halkı ve biz taraftar grupları tarafından hiç bir beklenti olmadan kar, kış, yağmur, çamur demeden deplasmanlarda Samsunspor’u yalnız bırakmayarak sağlamaktır” diye konuştu.

Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Doğukan Bayrak’ın okuduğu Hırçınlar Taraftar Gurubu Başkanı Nuri Seven, Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Hakan Çetir ve Hikmet Şimşek’in de bulunduğu taraftar grupları daha sonra olaysız bir şeklide dağıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir