Taraftarlar Derneği Lokali’nde görkemli açılış ​​​​​​​

Taraftarlar Derneği Lokali’nde görkemli açılış ​​​​​​​
Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Lokali ve Çarşambaspor Çiçek Evi, geniş katılımlı açılış programı ile hizmet vermeye başladı

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği bünyesinde kurulan Dernek Lokali ve Çiçek Evi, Orta Mahalle Özlem Sokak üzerinde hizmete açıldı. Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Kerim Deniz, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Çarşamba Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır, Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Mehmet Köse,Çarşambaspor Teknik Yönetimi, Futbolcular ve Taraftarlar ve Taraftar Derneklerinin katılım sağladığı etkinlikte açılış kurdelesinin kesilmesiyle dernek lokali ve çiçek evi hizmete açıldı.

Programda konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşambaspor ve taraftarlara destek çıkmanın önemli bir sorumluluk olduğunu, Çarşambaspor’un bu sezon önemli başarılar elde etmesini temenni etti.

 

1-163.jpg2-201.jpg


Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ise, “Açılışında bulunduğumuz Çarşambaspor Taraftarlar Derneği’nin lokal açılışı hayırlı uğurlu olsun. Uzun zamandır pandemi nedeniyle taraftarlarımızla müsabakalarda bir araya gelemiyorduk. İnşallah bu Pazar seyircimizle buluşup hedefimizi yüksek tutup, geçen seneki başarılarımızın üzerinde başarılar elde ederek devam etmek istiyoruz. Herkesin Çarşambaspor’a destek olmasını istiyorum. Çarşambaspor’umuzun başarısını bundan sonra taraftarlarımız belirleyeceklerdir. Elimizden geldiği gayretle Çarşambaspor’umuzu eski başarılı günlerine ulaştıracağımızın işaretlerini geçtiğimiz sezonlarda elde ettiğimiz başarılarla göstermiş olduk. Taraftarlarımız bize inansınlar ve güvensinler.” Dedi.

Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek’te taraftarların kendileri için önemli bir güç olduğunu vurgulayarak bu noktada Çarşambaspor’un Taraftarlar Derneği’nin ilçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirten Kenan Yelek, ciddi bir hazırlık çalışması yaptıklarını belirtti.

3-176.jpg4-137.jpg

Açılış törenine katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, başarılı ve keyifli bir sezon dileğinde bulundu. Başkan Kibar ayrıca, Çarşambaspor’a ve Fatsa Belediyespor’a yeni sezonda geçen sezonun tecrübesi ve bu yıl oluşturulan kadro ile güzel bir sezon geçirmesini temenni etti.

Başkan Kibar’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, “Geçen sezon ne kadar önemli olduklarını bir kez daha anladığımız taraftarlarımızın derneğinin açılışını yapmak üzere bir araya toplanmış bulunmaktayız. Gerçekten taraftarlarımız her zaman bir 12. Oyuncu niteliğinde. Eksikliklerini çokça hissettik. Açılışını yapacak olduğumuz dernek lokalimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

5-091.jpg

6-058.jpg
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşambaspor’un Çarşamba’nın bir markası olduğunu hatırlatarak, “Kulübümüz köklü bir geçmişe sahip. Önceki sezon, Çarşambaspor’umuzu BAL’den 3. Lige çıkarma hedefimizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon da 3. Lig’de Kenan Yelek Hocamızla, futbolcularımızla ve başkanımızla büyük emek verdiler ve 3. Ligde kalıcı bir takım oldular. Çarşambaspor’umuzla şehrin kenetlendiğini gördük. Bu sezonda da takımımızı daha iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Takımımız inşallah kalıcı bir varlık oluşturur. Aslolan hedefimiz altyapısıyla esas kimliğine tam manasıyla markalaştığını göstermektir. Sıkıntısız bir sezon diliyorum. Önemli olan mücadele etmek. Çarşambaspor’un mücadelesini ve inancını sahada sergilemek. İnşallah bu sene taraftarıyla birlikte takımımız sahada olacak. Taraftarlarımız itici bir lokomotif olarak takımın önünü açan ve yol yürüyen bir görev üstleneceğine inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’da Çarşambaspor ve Samsunspor gibi kulüplerin şehrin birer markaları olduğunu söyleyerek, Çarşambaspor taraftarının birleştirici gücü olduğunu belirtti. Kaymakam Yıldırım, “Geçtiğimiz 2 sezon taraftarsız müsabakalar nedeniyle üzüldük. Çarşambasporlu taraftarlarımızın müsabakaları takip edememesi ve izleyememesi bizleri üzdü. Ama inşallah taraftarlarımız bu sezon tribünden takımı destekleyebilecek. Çarşambaspor son dönemde gerçekten çok başarılı sezonlar geçirmiştir. Bu yılda inşallah üstüne koyacaktır. Taraftarlar olmadan Çarşambaspor, Çarşambaspor olamaz. Her zaman Çarşambaspor’un yanındayız. Yeni sezonda takımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleşti. Kurdele kesimi sonrası dernek lolakini gezen katılımcılara katılımlarından dolayı Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın, teşekkürlerini sundu. 

 

7-059.jpg

8-041.jpg
HABER: Büşra KOCATAŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber