Taraftarlar Derneği Köse’yi ziyaret etti

Taraftarlar Derneği Köse’yi ziyaret etti
Geçtiğimiz hafta içinde “Çarşambaspor Taraftarlar Derneğinin” açılışı sonrasında ziyaretlerine devam eden Başkan Uğur Çapkın ve Yöneticiler AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim Kurulunu parti binasında ki makamında ziyaret ettiler

 

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın ve Başkan Yardımcısı Adem Çökel, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yardımcılarını İlçe binasında ziyarette bulundular. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan ve açılışa katılan İlçe Başkanı Mehmet Köse’ye iadeyi ziyarette bulunan Dernek Başkanı Uğur Çapkın ve Başkan Yardımcısı Adem Çökel, hafta sonu oynanan Yomraspor maçı esnasında meydana gelen olayları masaya yatırdılar. 

AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Mehmet Köse, ziyarette Dernek Başkanı Uğur Çapkın’la yaptığı konuşmasında, “Siz 20 yıl sonra renklerine aşık olduğunuz Çarşamba spor takımı için dernek kurdunuz. Yeni kurulan derneğinizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim diyerek şöyle devam etti. Köse, “Çarşambaspor renklerine aşık olmayanlar böyle işleri yapamaz. Yönetici, siyasetçi her şey olabilirsiniz ama taraftar olarak bu işleri birde amatörce yapanlar daha fazla sıkıntı yaşarlar” diyerek misafirlerini karşıladı.

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın, “Geçtiğimiz hafta kurduğumuz dernek sonrasın da sahamızda oynanan Yomraspor karşılaşmasında olmaması gereken işler oldu. Olmamalıydı.” Şeklinde konuşmasına başladı. Bu arada Dernek Başkan Yardımcısı Adem Çökel ise yaptığı açıklamada, “Bu haftayı bırakın geçtiğimiz hafta Öz Espiyespor mücadelesinde de olaylar oldu. İfadeye gittiğimizde bu maçta ki görüntüleri karşımıza son maçla birlikte çıkardılar. Biz Espiye Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kulüp Yöneticilerinden teşekkür bekliyoruz. Çarşambaspor taraftarı olarak orada çok güzel işler yaptık ve bizlere Emniyet Müdürü bizzat teşekkür etti. Ama kendi ilçemizde bizleri orada ve son maçta ki görüntülerle suçladıklarını gördük. Buna şaşmamak imkansızdır. Biz taraftar olarak bu güne kadar hiç kimseden hiçbir şey istemedik. Bu renklere aşık olduğumuz için yıllardır takımımızın ardından her yere gittik ve gitmeye de devam edeceğiz. Ama bu gün bir hatamızda suçlu ilan edip bizi bu takımdan uzaklaştırmaya çalışılıyor” dedi.

 Dernek Başkanı Uğur Çapkın ise konuşmanın devamında yaptığı açıklamalarında, Biz Bafraspor maçlarına sıkıntılı gidiyorduk. Bafraspor ile kardeş kulüp ilan ettik. Erbaaspor, Yeni Amasyaspor ile sıkıntılar oldu. Bu takımlar tribün liderlerini değiştirdiler. Bizler taraftar lideri olarak çok şeyleri başardık değiştirdik. Bu güne kadar hiç kimse diyemez ki biz size şunu verdik, şunu istediniz. Bu güne kadar beklemedik beklemiyoruz da. Ama bize öyle enteresan işler oluyor ki. Bize diyorlar ki Uğur Başkan sen sahaya girmeyecektin başkası girecekti sen olayları sonlandırmak için girecektin. Böyle mantık olmaz. Bu mantalitelerin, düşüncelerin değiştirilmesi gerekiyor. Biz eski düzen taraftar mantığını değil, kavgasız, gürültüsüz, Çarşambaspor’un renklerine olan sevda ile yanıp tutuşan tribünlerden destek düşüncesini yapmaya yerleştirmeye çalışıyoruz diyerek devam etti.

Maç sonrasında ifadelerimizi verdik çıktık Emniyet Müdürlüğünden diyerek devam eden Çapkın, “Akşam biz oradan ayrıldıktan sonra ne oldu ise gece sabaha kadar kim ne dedi veya yaptıysa bizi takımımızdan uzaklaştırıyorlar. Bu yöneticilerimizin özürleri kabahatlerinden büyük. Biz kavga değil takım renklerine aşığız. Bu takım uğruna biz kanımızı akıttık ve akıtmaya da devam edeceğiz.  Bu sevdadan kimse bizi ayıramaz. Belki ara verebiliriz ama kimse sevgimizi elimizden alamazlar. Asıl suçlular Çarşambaspor yöneticileridir. Başta da dediğim gibi bu olaylar olmamalıydı. Ama oldu bir anlık boşluk veya rehavet, beklenti ne derseniz deyin oldu ve bu olaylar oldu. Çok hoş değil ama bu olaylarda biz ne kadar sorumlu isek aynı oranda ve hatta daha fazlası ile yöneticilerimiz sorumludur. Biz Çarşambaspor için ifade verdik. Yüz kızartıcı ve daha kötü bir iş yapmadık. Bu bir şereftir ve hiç üzülmüyoruz. Bu takımı desteklemek için iş adamlarından, siyasetçilerden bir şeyler almaktansa bu takım için bir yıl hapis yatmak bizim için büyük bir şereftir. Biz artık bu olayları unuttuk ve uzatmaya da gerek yok her şey oldu bitti. Bundan sonrasına bakacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ise son olarak yaptığı konuşmasında, “Başta da dile getirdiğim gibi 15-20 yıl sonra Çarşambaspor taraftarları bir dernek açtı. Emek veren, mücadele eden herkesten Allah razı olsun. Bizler de mesela siyaset yapıyoruz. Siyasetin de bir sürü zorlukları var, sıkıntıları var. Biz bu partiye gönül verdik ve her gelen bizim başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır. Mesaimizden, hayatımızdan vakit veriyoruz. Ama Yeşil beyaz renklere gönül vermişsiniz ve yöneticiler, futbolcular hepsi gelip geçicidir ama sizler hep var olacaksınız. Taraftar siyasetçilerden daha zor bir işi gerçekleştiriyor. Biz 2-3 yılda bir hesap veriyoruz ama sizler her hafta her maç öncesi ve sonrasında ekmek parası kazandığınız sıralarda her haftanın planını yapıyor, hesabını veriyorsunuz. Sizlerin işi daha da zor. Ben sizlere bu gönül sevdanızda başarılar diliyorum. Bir anlık olan hata, gaflette her şey olur, olmasa iyi idi. Ama sizin de d dile getirdiğiniz gibi bazı deplasmanlara gidip gelmek zordu. Mesela Fenerbahçe Arena’ya, Galatasaray Saraçoğlu stadına gidip gelebilse ne kadar güzel olur. Sayın Bakanımızda sporda şiddet üzerine çalışıyor ve engelleme için mücadele ediyor. Bu işin en amatörcesini yapan taraftarlar, seyircilerdir. Sizler de bu işi gerçekten iyi yapıyorsunuz. Sorumlu sizlersiniz. Olumlu olumsuz her şeyin başında sizler varsınız ve mutlaka dikkatli olacaksınız ve daha zor işleri başarıyorsunuz. Sizlere bundan sonra ki yaşamınızda da başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmalardan sonra Çarşambaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Uğur Çapkın ve Başkan Yardımcısı Adem Çökel, İlçe Başkanı Mehmet Köse ve Başkan yardımcısı İbrahim Gülçiçek’ e destek ve katkıları nedeni ile birer plaket vererek destekleri nedeni ile teşekkür ettiler.
taraftarlar-dernegi-kose’yi-ziyaret-etti-(1).jpg
taraftarlar-dernegi-kose’yi-ziyaret-etti-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber