Taraftar’dan Galip Öztürk’e mesaj

Taraftar’dan Galip Öztürk’e mesaj
Çarşambaspor ile Bulancakspor arasında oynanan maça taraftarların Galip Öztürk için açılan pankart ve tezahüratları dikkat çekti

 

HABER – FOTO: Burak ÇALIŞKAN

BAL Liginde mücadele eden ve galibiyete hasret kalan Yeşil beyazlıların hafta sonu kendi evinde misafir ettikleri Bulancak spor maçında açılan pankart ve yapılan tezahüratlar dikkat çekti. Ada park tesislerinde Çarşambaspor ile Bulancakspor arasında oynanan maçta Çarşambalılar taraftar grubunun açtığı pankartla Galip Öztürk’e mesaj gönderilen mesajlarda,  “Gel gör ne haldeyiz gel de kurtar bizi, bekliyoruz yakındır o geleceğin günü…” diyerek pankartlarla ve tezahüratlarla mesajlarını ilettiler.

METRO Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk için geçtiğimiz hafta da Samsun spor maçında pankart açılmış ve taraftarlar Öztürk’e olan sevgi ve hasretlerini dile getirmişlerdi. Öztürk’ün Çarşamba ve Samsunspor a destek olmasını bekleyen taraftarların özlemle beklediklerini hemen her maçta dile getirmeye başladılar. Çarşamba maçında dikkat çeken başka ayrıntı ise taraftarların maçın başlaması öncesinde İstiklal Marşı okunmaya başlaması ile birlikte tribünlerin üzerinden açılan dev pankart dikkatlerden kaçmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir