Taraftara Kulak verin!

Süper Lig’de kritik Galatasaray maçına çıkacak olan Samsunspor maçı öncesi, taraftarlar maç değerlendirmesi yaptı.

2 Şubatta Samsun 19 Mayıs Stadı’nda Samsunspor-Galatasaray arasında gerçekleşecek olan maça dair Samsunspor taraftarlarına Cumhuriyet Meydanında bilet fiyatları ve maç hakkında sorular yönelttik. Samsunporlu Taraftarlar, takımın alt sıralardan kurtulmasının tek yolunun doğru transferler olduğunu belirterek, yönetimin taraftarların sesine kulak vermesi gerektiğine dikkat çektiler.

"Düzgün transferler yapılması gerekiyor"

Samsunspor takımının en az 5 transfer yapması gerektiğini vurgulayan Taraftarlar "Biz Samsunspor'u her zaman destekliyoruz. Sokakta da oynasa, kaldırımda da oynasa, biz her zaman yanındayız. Çünkü bu şehrin takımı, Samsun'un takımı; herkes destek vermesi gerekiyor. Ama kulüp yöneticilerinin de taraftarları dinlemesi ve taraftarların taleplerine göre hareket etmesi gerekiyor. Bunun yolu da düzgün transferlerden geçiyor. Yoksa takım olmadan taraftar bir hiçtir. Taraftarları ayağa kaldıran takımdır, oyuncuları güzel olmayan takım taraftarlardan hiçbir şey beklemesin. Ayrıca baktığımız zaman bilet fiyatları bile şu anda bir öğrenciye göre çok pahalı. Bu bile taraftarın umudunu kırabileceğini söyleyebilirim. Takımın yöneticileri ne kadar bizim yanımızda olmasa da, biz her zaman takımın yanındayız. O yüzden Samsunspor'un kazanabileceğini düşünüyoruz ve inanıyoruz." Şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

"Ligde çok zor kalır"

Kırmızı-Beyazlıların düzgün transfer yapamadığı sürece ligde zor kalacağının altını çizen Samsunspor Taraftarları "Bu maç zor bir maç olacak. Çünkü neden biliyor musunuz? Bu takım düzgün transfer yapmadığı sürece ligde çok zor kalır. Geçen sene Süper Lig'e çıktığımızda, sezona 1 hafta kala Ercan Karayı alıyor. Gidiyor Taylan'ı alıyor. Bu takımın en az 5 tane transfere ihtiyacı var. Takımda şu anda uyum yok; herkes kafasına göre oynuyor. İstanbulspor maçına bakıyoruz, ilk 11 oyuncularını yedekte oynatıyor. Sen 3 puan alacaksın kritik maçın, bunu da alamıyorsun. Yazıklar olsun, biz bu takıma destek veriyoruz ama baktığımıza göre bu takımın yöneticileri taraftarlar ile birlikte yürüyemiyor. Sen daha takım olarak İstanbulspor'u yenemiyorsun, Galatasaray'ı mı? Yeneceksin, ben yeneceğini düşünmüyorum; daha doğrusu düşünemiyorum." Şeklinde konuştu.

Taraftarlar heyecanla maç gününü beklemeye başladı.

whatsapp-image-2024-01-31-at-11-55-53-001.jpeg

whatsapp-image-2024-01-31-at-11-55-54-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-31-at-11-55-54-3.jpeg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir