TARAFTAR TEPKİLİ

TARAFTAR TEPKİLİ
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Yozgatspor’a karşı 5-2’lik farklı bir skorla mağlubiyet şoku yaşayan Çarşambaspor’da taraftarlar alınan skor karşısında sert tepki gösterdi

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ancak 3 haftanın geride kaldığı zaman diliminde 0 puan çeken Çarşambaspor’da taraftarlar isyan etmeye başladı. Çarşamba Şehir Stadı’nda Pazar günü ağırladığı rakibi Yozgatspor karşısında etkili bir oyun sergileyemeyen ve 5-2’lik farklı skorla yenilgi yaşayan Çarşambaspor, ligde oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrıldı. İlk haftayı bay geçen ve diğer iki hafta oynadığı maçlardan da puansız dönen Yeşil-Beyazlı ekibin taraftarları alınan sonuçlar sonrasında tepki gösterdi.

Taraftarlar, takımın almış olduğu skorlara tepki göstererek, “Çarşambaspor tarihinde 5-2’lik bir skor yaşamamıştır. Bize böyle kötü sonucu yaşatan futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulunu üyelerini kınıyoruz.” diyerek yenilginin sorumluları bir an önce toparlanıp Çarşambaspor’a kalan maçlarda daha iyi sonuçlar alma noktasında radikal kararlar alarak kötü gidişe dur demeleri gerektiğini söylediler.

HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber