TARAFTAR: “SAMSUNSPOR VE BAŞKAN YILDIRIM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

TARAFTAR: “SAMSUNSPOR VE BAŞKAN YILDIRIM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
Samsunspor Taraftar Grupları yaptığı ortak basın açıklaması ile Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım’ı hedef alan paylaşım ve söylemlere sert tepki gösterdiler

Samsunspor Taraftar Gruplarının yaptığı ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Sevgili hemşerilerimiz, Samsunspor'a gönül vermiş kıymetli renktaşlarımız. Son günlerde, özellikle başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'ı hedef alan tahrik içerikli eleştiriler, bizleri son derece üzmüştür. Kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan kirli eller, Samsunsporumuzun güçlü halinden rahatsız olmuşlardır. Kayyum tarafından yönetilen, kapanmasına günler kalan bir Samsunspor'un, hepimizi nasıl kahrettiğini unutmak mümkün mü? Taraftarlar olarak elimizden bir şeyin gelmediği o günleri hep birlikte yaşadık.

İşte tam da o zor günlerde, umutlarımızı kaybetmek üzereyken Yüksel Yıldırım gelerek, maddi ve manevi olarak elini taşın altına koydu. Kısa sürede Süper Lig'in kapısına dayandık! Bu başarının baş mimarı olan Yüksel Yıldırım'ın, verdiği mücadelenin şahitleri olarak, Samsunspor düşmanlarına açık bir çağrıda bulunuyoruz. Samsunspor ve Yüksel Yıldırım, bu şehrin takımına sevdalı olan taraftar grupları olarak bizim KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

Sosyal medya üzerinden sahte hesaplar açanlar başta olmak üzere, kırmızı çizgilerimizi ihlal etmeye çalışanları, bu kirli oyunlarına son vermeye davet ediyoruz! Ne Samsunspor ne de Yüksel Yıldırım üzerinden size oyun oynatmayız! Bedeli ne olursa olsun, biz takımımızın da başkanımızın da arkasında olmaya devam edeceğiz.

Samsun'da gerginlik yaratmanın, yönetim ile tribün arasında soğuk rüzgar estirmenin, başarıları gölgelemenin hesabında olanlar, bu hesaplarının tutmayacağını bilmelidirler. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da Yüksel Yıldırım ve ekibinin yanında olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz gerginlikler daha da büyümesin diye sakin durmaya çalıştıkça, kirli eller ve o ellerin sahipleri bizim sakinliğimizden cesaret bulmuş olabilirler. Bundan sonra sakin olmuyoruz. Kırmızı çizgilerimiz olan Samsunsporumuza ve Yüksel Yıldırım başkanımıza yönelik her saygısızlığı üzerimize alınıyoruz. Samsunspor camiasını bundan sonra bir ayna gibi düşünün. Nasıl bakarsanız, öyle göreceksiniz! Haberiniz olsun.”

taraftar-“samsunspor-ve-baskan-yildirim-kirmizi-cizgimizdir”.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber