Taraftar istedi yönetim kulak verdi

Taraftar istedi yönetim kulak verdi
Samsunspor taraftarının internet ortamında başlattığı Samsunspor Store isteğine yönetimden müjdeli haber geldi.

Samsunspor taraftarlarının, internet paylaşım sitelerinde başlattıkları Samsunspor Store istekleri yönetimi harekete geçirdi. Yıllardır Samsunspor ürünlerinin satışını yapan fuar girişindeki Samsunspor Store yenileniyor. Yeni yapılacak Samsunspor Store hakkında bilgi veren Samsunspor yönetim kurulu üyesi aynı zamanda da kulübün lisanslı ürünlerinin satış noktalarıyla ilgilenen Ali İhsan Aka, fuar girişindeki Samsunspor Store'nin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Mevcut Store'nin yıkılıp yerine daha modern Store yapmayı planladıklarını dile getiren Aka, “ Yeni storenin cephe çalışmasını yaptırdık. Yeni Store daha çağdaş ve daha modern bir görünüm içinde olacak. Daha farklı ürünlerinde satışa çıkabileceği, içerisine girilip  satış yapılabilecek olan Store projemizi büyükşehir belediyesinin de desteğiyle  en yakın zamanda halkın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

İkinci Store mecidiye alt geçidine

 Fuar girişi dışında merkezi bir yerde daha, lisanslı Samsunspor ürünleri satış yeri açacaklarını belirten Aka, “Mecidiye alt geçidinde ikinci Samsunspor Store'yi faaliyete geçirebilmek için Samsun Büyükşehir belediyesinden Samsunspor için dükkan tahsis etmelerini istedik. Büyükşehir belediyemiz ise bu duruma olumlu yaklaştı. En yakın zamanda ikinci Storemiz mecidiye alt geçidinde halkın hizmetine sunulacak.”ifadesini kullandı.

Öte yandan Nuri Asan Tesisleri'nde bulunan kullanımda olmayan Samsunspor otobüsünün Store için uygun olabileceği kanısında olanları bilgilendiren Ali İhsan Aka, daha önce cumhuriyet meydanında kombine bilet satış noktası yapmak için bu otobüsü kullanmak istediklerini, fakat otobüsün yerinden kaldırıldığı zaman parçalarının döküldüğünü sağlam olmadığını ,Ayrıca,Samsunspor'un lisanslı ürünlerini satmak isteyen  firmalara Samsunspor  ürünleri, gelirinin kulübe olması şartıyla bedelsiz olarak dağıtılarak, satış yapan firmalara  bu kazançtan komisyon verileceği söyledi.

Ürün çeşidi artırılacak

Şuan faal durumda olan Samsunspor Store'de, daha çok forma atkı gibi malzemelerin satışının yapıldığına değinen Aka, ürün çeşidinin artırılacağının müjdesini verdi. Yeni Store'de Samsunspor'a ait kravat, duvar saati, masa saati, flash bellek gibi samsunspor logosu taşıyan birçok ürünün satışının yapılacağını samsunspor tarafatarına duyurdu.

Kırmızı Beyaz ile uyuyacağız

 Ayrıca, Ali İhsan Aka, Samsun'da bulunan bir tekstil firmasından  lisanslı Samsunspor nevresim ve battaniye ürünleri üretimi için teklif aldıklarını , bu konuda anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir