Taraftar Bunu Hak Etmedi!

Taraftar Bunu Hak Etmedi!
Samsunspor’un dün evinde oynadığı 1461 Trabzon maçının ardından yaşanan olaylarda çok sayıda Samsunsporlu taraftar yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

 

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Samsunspor ile 1461 Trabzon’un mücadelesi 0 – 0‘lık beraberlik ile sonuçlanırken maç sonrasında polisin Samsunsporlu taraftarlara orantısız güç kullanması olayların çıkmasına neden oldu.

Bir hafta boyunca çalışılarak yapılan koreografi gösterisiyle çok güzel başlayan mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmazken Samsunspor ateş hattına bir adım daha yaklaştı. Mücadelenin 70’li dakikalarından itibaren hiçbir olay olmamasına rağmen güvenlik güçlerinin stada girmesi ortamın gerilmesine neden olurken, mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte ortalık karıştı.

Samsunsporlu taraftarlar kendi stadyumlarında rakip taraftarlar ile bir problem çıkmamasına rağmen polis ile arbede yaşarken olaylarda çok sayıda vatandaş yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Özellikle biber gazından etkilenen küçük yaştaki taraftarlar hastanelere kaldırılırken, çevredeki evler ve esnaflar da biber gazından rahatsız oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir