Tam 5 aydır kardeşlerini arıyorlar

Tam 5 aydır kardeşlerini arıyorlar
Kayseri'de 1 Ocak'tan beri kayıp olan 55 yaşındaki Pembe Balcı'nın kardeşi Gülfet Ece, yetkililerden yardım istedi.

Kayseri'de 1 Ocak tarihinde Yeşilhisar ilçesinden şehir merkezine hastaneye gelmek için evinden ayrılan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan Pembe Balcı'nın kardeşleri Gülfet Ece ve Nimet Ruhcan, her yerde kaybolan kardeşlerini arıyor.
5 aydır kardeşlerinden haber alamadıklarını söyleyen Gülfet Ece, perişan halde olduklarını belirterek yetkililerden kardeşlerinin bulunması için yardım istedi. Ece, "Kardeşimi yılbaşı akşamı yeni yılını kutlamak için aradık. 'Sabah hastaneye geleceğim' dedi. Sabah evden hastaneye gitmek için çıkıyor bir daha dönmüyor. Akşam yeğenim arayıp, 'Teyze annem size geldi mi?' diye sordu. Biz de gelmediğini söyledik. 'Kayseri'ye doktora gidiyorum diye çıktı ve bir daha da dönmedi' dedi. O gündür bugündür ağabeyimiz polise, karakola, adliyeye ihbarda bulundu. Sık sık polisi arıyoruz, jandarmayı arıyoruz bilgi var mı diye ama bilgi alamıyoruz. 5 ay oldu, 1 Ocak’ta kayboldu. Hayatından endişe ediyoruz. Ben ablasıyım. Ölüsünün ya da dirisinin bulunmasını rica ediyorum" diye konuştu.
Gülfet Ece, kardeşine seslenerek, 'Bacım neredeysen çık gel, evimiz her zaman açık, sesini duyur bize' diyerek gözyaşı döktü.
Kayıp Pembe Balcı'nın diğer kardeşi Nimet Ruhcan da, "Yılbaşı günü aradık yılbaşını kutladık. Babam da bende kalıyordu. Babamla görüştü, benimle görüştü, 'Yarın Kayseri’ye geleceğim, şekerim yükseldi, hastaneye yatacağım dedi. Sabah da haberi aldık. Birbirimizi ardık ama kimseden haber yok. Bizlerden başka bir yere gitmezdi. Sadece kızına ve bizlere gelirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir