Talip Öztürk’ten Odamıza Ziyaret

Talip Öztürk’ten Odamıza Ziyaret
Metro Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi iş adamı Talip Öztürk, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

 

Dünya Olimpiyat Şampiyonu eski Samsun Milletvekili Mustafa Dağıstanlı, Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş ve Hakan Altun’un da katıldığı ziyarette, oda yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan iş adamı Talip Öztürk, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, aile dostumuz ve çok değerli bir büyüğümüzdür. Kendisi görevde bulunduğu süre içerisinde, Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinin ekonomik kalkınması için başarılı hizmetler yapmıştır.

Ayvacık 2. Doğa Su Sporları Kültür Turizm ve Mustafa Dağıstanlı Güreş Festivaline katılmak ve LEGEND HOTEL’imizin açılışını yapmak üzere Samsun’a gelmişken, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızı da ziyaret etmiş olduk. İlgi ve alakalarından dolayı başkanımın şahsında oda yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de, “ Öncelikle Talip Öztürk kardeşimin şahsında, Metro Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve Holdingin yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. Galip Öztürk, doğup büyüdüğü bu toprakları hiçbir zaman unutmamış ve yapmış olduğu yatırım ve sosyal yardımlarla da bölgemiz ekonomisi ve sosyal yaşantısına çok değerli katkılar vermiştir. Son olarak bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Legend Hotel,  Ayvacık İlçemizdeki tek ve en büyük turizm tesisi konumundadır. Yapılan bu önemli yatırım, “Saklı Cennet” olarak tabir edilen Ayvacık İlçemizin çok önemli bir ihtiyacını giderdiği gibi, bu bölgeye daha fazla turizm yatırımlarının gelmesine de vesile olacaktır ” dedi.

         Başkan Kefeli tarafından, iş adamı Talip Öztürk’e Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretleri anısına, bir plaket takdim edildi.

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber