İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

Takımımızın Oyuncuları (4)

Takımımızın Oyuncuları (4)

Orta sahamızı tanımaya devam edelim ……

     Mert ; Trabzon,Cizre,Ağrı ve Çarşambaspor Mert’in yol haritası.Doğancan,Kemal’le birlikte Şile maçında ilk yarıda öyle bir top oynadılar ki değmeyin keyfimize,,oyunları ile Bayrampaşa maçında sahada olsunlar çok rahat maç geçiririz. Bundan sonraki maçlarımızda yenemeyeceğimiz hiçbir takım olmaz emin olun. Son 9 maçta çok beklentimiz var bu tecrübeli oyuncumuzdan.

    Aydın; Batman,Nevşehir ve Çarşamba.21 yaşındaki genç oyuncumuz zıpkın gibi. Yetenekli ve gelecek vaat etmede. Süre verildiğinde gereğini yapmakta Aydın. 

   Hamza ; Bir diğer genç transferimiz.21 yaşındaki oyuncumuzun Bursa,Osmaniye,Payas ve Çarşambaspor durakları.Kaliteli bir kumaş ,oynadıkça güzelleştiriyor futbolu, sahada basmadık yer bırakmıyor. İyi futbolcu olacak ve bize de çok katkı verecek oyuncularımızdan.

   Gelelim Santrafor mevkimize  ; Muhammed ve Ozan Şamil .Muhammed benim fazlasıyla övdüğüm sporcumuz fakat sakatlık belası onu da buldu. Bayrampaşa maçında olamayacak sanırım.Beşiktaş,Silivri,Kastamonu ve Yeşilyurt yolculukları sonrası takımımızda yer aldı. Çok kaliteli bir kumaş ve her türlü gol atabilir.Bir an önce iyileş Muhammed takımın sana ihtiyacı var

  Ozan ; 27 yaşında tecrübeli oyuncumuz Ozan ,Bozdoğan,Erdek,Bergama,Osmaniye,Turgutlu,Kelkit,Kızılcabölük yolculuk durakları. Takımımızın santraforlarından, yetenekli, inançlı ve mücadeleci. Bu dönemde çok katkı vereceğine inandığım arkadaşlardan. Ayaklarına sağlam ve kazanma azmi en üst düzey oyuncularımızdan.

Takımızda çok az süre almış yeni transferlerimizden 23 yaşında defans oyuncumuz Sami Can var, Trabzon’da başlayan yolculuğu, Muğla ve Adıyaman’dan sonra Bizimle devam ediyor.

Akın’ımız var. Genç kalecimiz gelecek vaat eden ,kısacası bizim takımımız gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu, sakatlık ve ceza seline yakalamazsak aşamayacağımız engel yok inşallah.

   Yarında Bayrampaşa maçı öncesi genel bir değerlendirme ile devam edelim.

   Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi