Taflan gönüllere köprü kurmaya devam ediyor

Taflan gönüllere köprü kurmaya devam ediyor
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylıkları açıklamalarıyla birlikte başlayan sürecin ardından Çarşamba İlçesi’nde AK Parti’den ilk olarak aday adaylığını açıklayan ve ‘Gönüllere köprüler kurmak için geliyoruz’ a

Mart 2019’da yapılacak seçim sürecinin başlamasıyla birlikte aday adayları sahaya indi. Çarşamba İlçesi’nde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Tarihçi-Yazar Adem Taflan, ilçede birçok esnaf ve kuruluşa ziyaretlerde bulunmaya başladı.

ÇARŞAMBA’DAN DESTEK İSTİYOR
Çarşamba İlçesi’ni Avrupa standartlarında bir ilçe haline dönüştürmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Taflan, ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çarşamba Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesi ve halkın teveccühü ile başkan seçilmesi halinde Çarşamba’da kısa süre içerisinde önemli bir dönüşümün yaşanacağını dile getiren Adem Taflan, ilçe halkından 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimde destek istedi.

‘GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURMALIYIZ’
AK Parti’de ki Aday adaylığı sürecinin AK Parti içerisinde bir kardeşlik yarışını olduğunu vurgulayan Taflan, Çarşamba ilçesi’nde AK Parti;’den aday adaylığını açıklayan tüm isimleri ayrı ayrı telefonla arayıp tebriklerini ilettiğini, çiçek gönderttiğini ifade etti. Yarışın neticesi ne olursa olsun kazananın AK Parti olacağını aktaran Adem Taflan, adaylığı halinde aynı çizgide devam edeceğini belirterek, vatandaşlara hitap edecek gönül dilini etkili kullandığını, gönüllere köprüler kurabilmenin büyük bir anlam taşıdığını vurguladı.

İSTİŞARE VURGUSU
11 Kasım tarihinde aday adaylığı için parti binasında yaptığı basın açıklamasında da altını çizdiği istişare konusuna büyük önem verdiklerini anlatan Adem Taflan, yapılacak işlemin işin ehli kişilerle istişaresi yapıldıktan sonra yola koyulacağını, istişarenin ve karşılıklı iletişimin ilçenin kalkınması ve ilerlemesi noktasında önemli faktörler arasında yer aldığını söyledi.

ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDECEK
İlçenin birçok noktasına ziyarette bulunan Taflan,  Çarşamba'nın ve halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda projelerini oluşturduklarını ve bu doğrultuda oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Adem Taflan’ın, ziyaretlerine ara vermeden devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber