TAFLAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

TAFLAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI
31 Mart Yerel Seçimleri sürecinin başlamasıyla birlikte AK Parti’de hareketlilik günden güne artıyor. Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı  Adem Taflan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklaması

 

Mart 2019’da yapılacak seçim öncesi sürecin işlemeye başlamasıyla birlikte siyasi arenada hareketlilik arttı. Çarşamba İlçesi’nde partilerin aday adayı olacak isimleri konuşulurken, gündemde aday adaylığı sıkça gündeme gelen Adem Taflan, AK Parti’den Çarşamba Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Öğlen saatlerinde Dalbahçe Mahallesi’nde geniş bir araç konvoyu eşliğinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasına hareket eden Adem Taflan, daha sonra İlçe Başkanlığı binası önünde kendisine destek olmak için gelen kalabalığa hitap etti. Parti binası önünde ki kalabalığa yaptığı kısa konuşmanın sonrasında parti binasına çıkan Taflan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Belediye Başkan A. Adayı Adem Taflan’ı tebrik ederek, Belediye Başkanlığı için partiye yapılan ilk başvuru olduğunu belirtirken, aday adayı olmak isteyen isimlere eşit şekilde davranılacağını ifade etti.

Ziyaretin ardından Taflan ilçe başkanlığı’nın toplantı salonuna geçerek basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında Taflan, yaklaşık 20 yıldır Avrupa'da yaşadığını, bu zaman zarfında birçok STK’larda görev aldığını, 12 Farklı Avrupa Ülkesini ve Bu Ülke Şehirlerinin bir çoğunu dolaştığını, sürekli gözlemlerde bulunarak şehircilik anlayışını ve Yerel Yönetimleri inceleyip araştırdığını ifade ederek bu nedenle Belediye Başkanlığı için yola çıktığını söyledi.

Taflan, “Doğup büyüdüğüm ve bir gün defnedileceğim yurdum Çarşamba’yı Avrupa standartlarında bir şehre dönüştürebilmenin hayali ile yaşadım. Bu hayal sadece bugünün hayali değildi. Bu hayalimiz eski hayvan pazarında ayran satarken, Çarşambaspor’umuzun maçlarında çekirdek satarken, mahallemizdeki evimizden Çarşamba İmam Hatip Lisesi’ne kadar olan 5 km’lik yolu yürürken de hayalimizdi.  Bu hayal 4 yıllık üniversite hayatımda neredeyse her gece rüyalarımda gördüğüm ve gerçekleştirmek için türlü bedeller ödediğim bir hayaldi. Rabbim Kısmet ederse ve halkımızın teveccühü ile bu hayallerimizi gerçekleştirmek ve güzel Çarşamba mızı Avrupa standartlarında bir hizmetle tanıştırmak için ekip olarak kollarımızı sıvadık. Evet tabi ki biz Avrupa'da şehircilik ve yerel yönetimler araştırmalarını yaparken arkadaşlarımız ve ekibimiz burada ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını halkımızın talep ve beklentilerini araştırdılar. Dolayısıyla Çarşamba'mızın ve halkımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda projelerimizi oluşturduk ve oluşturmaya devam edeceğiz. Mevcut Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar Bey'e ve ekibine bu zamana kadar yapmış oldukları güzel hizmetleri ve projeleri için teşekkür ederiz. Hizmet dönemi içerisinde Çarşamba'mızın çehresinde önemli değişim ve gelişimler olmuştur. Bu bir hizmet yarışıdır. Kendileri, Genel Merkezimizin takdiri ve halkımızın teveccühü ile 3 dönem hizmet etmişlerdir. Allah kendilerinden razı olsun. Bizim tek bir hedefimiz var; öncelikle Allah rızasını kazanmak ve bu necip millete hizmet etmek, bir gün bu fani dünyadan göçüp gittiğimizde gelecek nesillerin bizleri hayırla yad etmeleri için onlara güzel eserler bırakabilmek.

Güzel Çarşamba'mızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere gösterdiği 2023-2053-2071 hedeflerine ulaştırabilmektir. Allah bu görevi bize nasip ederse bizim yönetim anlayış ilkelerimiz şunlardır;  Adalet, Eşitlik, İstişare, Düşünceye Saygı-Fikre Özgürlük, Liyakat ve Ehliyet.
Bu vesile ile Ak Parti Çarşamba Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıklamış bulunmaktayız. Rabbim halis bir niyetle çıktığımız bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, ayaklarımızı sabit kılsın, bizi hiçbir zaman doğru yoldan ayırmasın. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu tatil gününde çok değerli zamanınızı bize ayırdınız. Haklarınızı helal edin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allaha emanet olunuz.” İfadelerini kullandı.  Açıklamasını tamamlayan Belediye Başkan Aday Adayı Adem Taflan, başvurusunu teslim etti.

Yapılan açıklamanın ardından AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Adem Taflan, tebrikleri kabul etti.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA – Nurhan GÜZEL

1-064.jpg2-062.jpg3-053.jpg4-039.jpg5-027.jpg6-016.jpg7-012.jpg8-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber