Sürücüler Tek Tek Uyarıldı !

Sürücüler Tek Tek Uyarıldı !
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde emniyet kemeri ve asayiş kontrolleri denetimi yaptı.

Çarşamba Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Emniyet kemeri takmayan araç sürücüleri uyarıldı ve evrak eksik olan sürücü ve araçlara cezalar yazıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde yapılan trafik denetlemesinde Trafik ekipleri tek tek araçları durdurarak özellikle emniyet kemeri takılması konusunda sürücüleri uyardı. Sürücülerden araçlarına bindikleri andan itibaren emniyet kemerlerini takmaları ve ön koltukta çocuk oturtturulmamasını isteyen trafik ekipleri, emniyet kemeri takmadan araç kullanan sürücülere ceza keserek bir daha bu duruma düşmemeleri konusunda uyarılarda bulundular. 

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri emniyet kemeri konusunda uygulamalara sıklıkla devam ederek, sürücüler üzerinde emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor.

HABER- FOTO: Sezer ÇOBAN

surucu-(2).jpgsurucu-(3).jpgsurucu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber