SÜRPRİZ İSİM“ADEM TAFLAN”

SÜRPRİZ İSİM“ADEM TAFLAN”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Halit Doğan adının açıklanması akabinde Çarşamba Belediye Başkan adaylığı için güçlü isimler gündeme gelmeye başladı. Gündeme düşen son ve güçlü isim Çarşambalı Adem TAFLAN…

“TAFLAN GÜÇLÜ BİR İSİM!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan olarak açıkladı. Bu açıklamanın ardından Çarşamba Belediye Başkanlığı için ise güçlü isimler bir bir gündeme düşmeye başladı. Bu isimlerin çoğu yurt içinden olurken son anda ortaya atılan ve Siyasi kulisler ile Ankara ve Cumhurbaşkanına sunulan son ismin Avrupa da AK Partinin çeşitli kademelerinde görev alan Çarşambalı Tarihçi Yazar Adem Taflan olduğu öğrenildi.

36663f5f-dbff-4647-ac88-c63e1148383c.jpg

“ÇARŞAMBANIN ÖZ EVLADI”

Adem Taflan Çarşamba doğumlu olup AK Parti Avrupa teşkilatlarında uzun yıllardır görev yapıyor. Tarihçi- Yazar ve Siyaset bilimci Adem Taflan, Türk Siyasi tarihinde iyi bir yer edinmiş, sosyal medya platformlarında onbilerce kişiye hitap eden, takip edilen, ulusal kanallar ve platformlarda konuk olarak görüşlerine başvurulan bir siyasetçi olarak da siyasi gündemdeki yerini koruyor. AK Parti camiası ile sosyal medya ve eğitim camiasında tanınan güçlü isim olan Adem Taflan’ın son Haliç Kongre merkezinde ki toplantı akabinde adının gündeme geldiği öğrenildi.

“AVRUPA VE TÜRKİYEDE TANINIYOR”

Çarşamba Belediye Başkan adaylığı için şimdi gözler Halit Doğan'dan boşalan başkanlık adaylığına çevrilirken, çok geçmeden AK Parti Genel Merkezi'nde önceki dönem Aday Adayı olan Samsun- Çarşamba doğumlu Tarihçi ve Siyaset Bilimci Adem Taflan adının güçlü şekilde Genel Merkezde ve Avrupa’da dillendirilmeye başlandığı öğrenildi. Taflan’ın yıllardır AK Parti de hiçbir karşılık beklemeksizin verdiği mücadelenin Genel Merkezde desteklendiği ve sevilen isimlerin başında geldiği belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber