Suriyeli gelin düğün sabahı altınları alıp kaçtı

Suriyeli gelin düğün sabahı altınları alıp kaçtı
Konya'da bir kişi, aracı vasıtasıyla tanışıp evlendiği Suriyeli eşinin, düğün sabahı altın ve eşyalarla kaçtığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Çumra ilçesinde tarlada işçi olarak çalışan Fetih Çam (32), Hatay’dan gelen tarım işçileriyle sohbet sırasında evlenmek istediğini dile getirdi. Çam’ın evliliğine aracı olmak isteyen Ayhan N. ve Doğan N., Çam’a yardımcı olacaklarını ancak 5 bin TL istediklerini söyledi. Bu bedeli kabul eden Fetih Çam, Hatay’a giderek Suriyeli Mirfet H. ile tanıştı. Suriyeli Mirfet H.’nin ağabeyi olduğunu iddia eden Ahmet isimli şahısla görüşen Çam, ağabey olduğu iddia edilen Ahmet’in talep ettiği 4 bin TL’lik parayı vererek Mirfet H. ile evlenme kararı aldı.

Daha sonra taraflar otomobille Çumra’ya gelerek düğün alışverişine çıktı. Suriyeli geline 6 bin liralık altın takı ve 3 bin lira değerinde elbise alındı. Düğün sabahı uyanan Fetih Çam, eşinin ağabeyi Ahmet’in istediği sigarayı almak için evden bakkala çıktı. Çam, bakkaldan dönüşünde eşinin ve ağabeyi olduğu iddia edilen Ahmet’in altın ve diğer eşyaları alıp kaçtığını fark etti. Düğünde çekilen fotoğraflarla jandarma ekiplerine giden Çam, daha sonra Konya Adliyesine giderek dolandırıldığı yönünde savcılığa şikayette bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş