ŞÜPHE UYANDIRACAK ATAMALAR YAPILMAMALI

ŞÜPHE UYANDIRACAK ATAMALAR YAPILMAMALI
Samsunspor Divanı Başkanlık Kurulu, “1.TFF Liginde ilk iki ve PLAY-OFF gurubuna katılma yarışmasında son aşamaya gelinmiştir. Ancak maçların adil yönetilmesinden ve kafalarda şüphe uyandıracak hakem atamalarının yapılmamasından geçmektedir”

Samsunspor Divanı Başkanlık Kurulu tarafından TFF ve Merkez Hakem Federasyonu Başkanlığına ültimatom gibi yazılı basın açıklaması dikkat çekti. Kurulun yaptığı basın açıklaması: “1.TFF Liginde ilk iki ve PLAY - OFF gurubuna katılma yarışmasında son aşamaya gelinmiştir. Takımlar, bu yarışı sportmenlik kuralları içinde sürdürmek zorundadır. Bu da,ancak maçların adil yönetilmesinden ve kafalarda şüphe uyandıracak hakem atamalarının yapılmamasından geçmektedir.

    Ancak son haftalarda Samsunspor’un maçlarına, ilk iki için mücadele ettiği takımların bulunduğu kentlerden hakemler atanmasının, bu yarışmaya gölge düşüreceği endişeleri, Samsun Kamuoyunda giderek artmaktadır.

    Özellikle son iki hafta Samsunspor ile ilk altı mücadelesi veren Ege Bölgesi takımlarının bulunduğu İzmir ve Ege Bölgesinden hakem atanması, endişelerimizi iyice artırmış bulunmaktadır.

    Şampiyonluk yarışmasına gölge düşürmeye hiç kimsenin hakkı da, kabul edilebilir yanı da yoktur. Yılport Samsunspor Kulübü olarak bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ediyoruz. Saygılarımızla” ifadeleri ile açıklama tamamlandı. 

HABER : Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir