İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SÜPER LİGDEN YANSIYANLAR

SÜPER LİGDEN YANSIYANLAR

2022-2023    Süper ligi  başladı .Sezon başı olması nedeniyle kupalarda  mücadele eden takımların  bir tık hazır olduklarını gözlemledim.

     Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe yoluna Avrupa Ligi’nden devam edecek. Fenerbahçe, Kupa 2’nin üçüncü eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile karşılaştı ve ilk maçı 3-0 kazandı 

     Sarı lacivertliler Slovacko’yu elerse burada play-off turuna kalacağı gibi Konferans Ligi gruplarını da garantileyecek. Sarı lacivertli ekip Çek takımına da elenirse Konferans Ligi play-off turuna gidecek

     Kısacası Fenerbahçe Hocası JorgeJesus  ile farkındalık oluşturacak kanaatindeyim. Ligin ilk maçında Ümraniye ile 3-3 berabere kalması ölçü olmayacaktır. Futbol anlamında çok tatmin edici bir maç izlemedik ama hocanın ciddiyeti ve kariyeri Fenerbahçe’nin ana kumandası olacaktır.

Başakşehir Emre ile iyi şeyler yapmaya devam ediyor. 2 turda İsrailinNetanyaakımnı eleyen Temsilcimiz MedipolBaşakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda İzlanda'nın Breidablik takımını 3-1 mağlup etti ve turu geçti gibi.

ligde de Kasımpaşa karşısında ilk maçta 4-0 lık net bir galibiyet alan Başaksalar bu senede istikrarlı gidişini devam ettirecek ve ligin hazır takımlarından biri.

     Konyaspor geçen yıldan yoluna hocası İlhan Palut  ile aynı istikrarla devam ediyor  ,Bulgar takım BateBorisovu 2 turda eleyen  Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lihtenştayn takımı Vaduz'la 1-1 berabere kaldı.Konyadaki maçta turu geçerek yoluna devam edecektir .Ankaragücü deplasmanından berberlikle dönen Konyaspor ligin zor takımlarından bir olmaya aday .

     Trabzonspor lig şampiyonu ve Süper kupa şampiyonu .Lige deplasmanda  2-o lık İstanbulspor  galibiyeti ile başladı.

     Tüm çalışmalarının ürünü olacak Danimarka Copenhag Şampiyonlar ligi ön eleme maçı 14 Ağustos’ta ona hazırlanıyor.

     Trabzon Abdullah Avcı ile istikrarı yakaladı ve böyle devam etmesinde fayda var,yolu açık olsun .

Cumaya devam ederiz diyerek sözü nihayetlendirelim. Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi