Suni Çim Sahanın tribün kapasitesi arttırılıyor

Suni Çim Sahanın tribün kapasitesi arttırılıyor
Çarşambaspor taraftarlarının en çok dert yandıkları konuların başında gelen tribün sorunu çözülüyor

 

Çarşamba’da hizmet veren Yeşilırmak Şehir Stadyumu’nun yerine yeni  stadyum yapılmıştı. Yıkılacak olan eski stadda ve yeni yapılan stadyumun çimlerinin hazır olmasından kaynaklı maçlarını Adapark Suni Çim sahada oynayan Çarşambaspor taraftarlarının en çok yakındıkları konuların başında gelen tribün kapasitesi sorunu çözülüyor.

Tek tribün ile hizmet veren Adapark Suni Çim Saha Yaklaşık 500 kişi kapasiteliydi. Konuk takım taraftarları için ise ayrı bölüm bulunmuyordu. Yıkılacak olan eski stadyum için daha öncesinde  hazırlanan portatif tribünler sökülerek Suni Çim sahaya monte ediyor. Yapılan çalışma ile birlikte genel tribün kapasitesi 1000 kişiye çıkacak olan sahada taraftarlarında büyük bir derdi bitmiş oluyor.

Sezon başından itibaren Adapark Suni Çim sahada maçlarını yapan Çarşambaspor maçlarını izlemeye gelen taraftarlar tribün olmamasından kaynaklı maçı ayakta ve zor koşullarda izlemek zorunda kalıyordu. Taraftarların yoğun talepleri doğrultusunda arttırılan seyirci kapasitesi taraftarları da bu konuda rahatlatacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber